Sund kost

At spise er noget af det mest naturlige og livsnødvendige her i verdenen. Uden mad ville vi ikke være her. Men ikke al mad er lige godt, og særligt her i de vestlige lande har vi udviklet nogle spisemønstrer der ikke ligefrem bidrager til et sundt og sygdomsfrit liv.

 

Mad er alle vegne, lækkert og lettilgængeligt, lige ved hånden - selv når vi ikke har brug for det. Og vi ved det jo godt. De fleste af os er udmærket klar over at meget af den mad der er tilgængelig for os, er fuldstændig unødvendig. Det er os der har gjort det til en nødvendighed. 

 

Selv, er jeg stor fan af visse butikkers sene åbningstider, for det betyder at jeg til næsten hver en tid kan få tilfredsstillet mit snolder behov, der måske er en anelse større end jeg egentlig er stolt af at indrømme. 

 

Ja selv som sundhedsfaglig kan man have uhensigtsmæssige madvaner, og sandheden er jo også at der sagtens kan være plads til både lidt af det søde og lidt af det fede, hvis bare man sørger for også at få nok af alt det andet – alt det gode, sunde og næringsrige. 

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle