Samtaler & forløb

Her på siden kan du læse om mine samtaler og forløb. Du er altid velkommen til at kontakte mig helt uforpligtene, hvis du har spørgsmål til mig eller min praksis eller er i tvivl om hvilken løsning der ville passe bedst til dig. 

Jeg går meget op i den personlige tilgang og tager altid udgangspunkt i dig og dine behov. Hos mig er intet forbundt og intet forkert. Mit job er at hjælpe dig med at nå dit mål på dine præmisser. 

Mit ønske er at give dig den støtte og motivation du har brug for at komme godt i gang med dit nye sunde liv. 

Kontakt mig her eller scroll ned og læs mere om mine samtaler og forløb. 

En enkelt uforpligtende samtale

 

Føler du dig lidt fortabt i hele dette sundhedsræs og - univers? Så er en uforpligtende samtale måske helt perfekt til dig. Her kan vi snakke om lige præcis det du har på hjerte og som fylder meget hos dig. 

Måske har du brug for en kærlig og åben samtale om udfordringerne ved vægttab? Eller måske har du brug for lidt vild og vejledning på vejen mod din sundere livsstil? Uanset hvad så kan denne uforpligtende samtale være god for dig der ikke har brug for et længere forløb men nærmere en akut mulighed for at vende de udfordringer du møder her og nu. 

Forløb af 6 eller 8 samtaler

 

Et forløb hos mig starter med en indledene samtale. Her bruger vi tiden på at tale om dit mål og hvordan vi kan nå det sammen. Vi kan også buge tiden på at tale lidt om dig og dit forhold til mad, så vi kan afdække eventuelle problematikker der holder dig fra at nå dit mål. 

 

Hvis du er klar, vil vi i løbet af den første samtale, blive enige om nogle delmål som du kan arbejde henimod allerede efter denne indledende samtale.  De efterfølgende samtaler vil vi så bruge på at følge op på delmålene og tale om hvorvidt nye delmål skal sættes.

 

Igennem hele forløbet er der rig mulighed for at kontakte mig på mail og telefon, hvis du har spørgsmål mellem samtalerne. 

Parforløb

Har du og din partner er ønske om at blive sundere sammen, tilbyder jeg samtaler hvor i sammen kan komme og blive klogere på jeres sundhed. Et parforløb foregår nogelunde som et almindeligt forløb. Der vil være en indledende samtale hvor vi taler om jeres mål og hvordan vi når det. Herefter kan vi ligge en plan eks. for indkøb og madlavning. 

Jeg kan også hjælpe jer med at lave en plan for fælles fysisk aktivitet, samt sætte mål og delmål for et vægttab. 

Fordelen ved at starte i forløb sammen er at i kan hjælpe og støtte hinanden i processen og at det endda kan være en oplevelse og udfordring der bringer jer tættere sammen. 

Walk-and-talks

 

Alle samtaler, efter den indledende, kan foregå som walk-and-talks, hvor vi istedet for at sidde hos mig, kan tage samtalen mens vi går en tur. 

  • LinkedIn - sorte cirkel
  • Facebook - sorte cirkel
  • Instagram - sorte cirkel
CVR: 39977125