Den uforpligtende samtale

Varighed: 60 min.                Pris: 445,- inkl. moms

Den uforpligtende samtale er til for dig der mest af alt har brug for en åben og ærlig sparring uden at forpligte dig til et længere forløb.

 

Her kan vi tale om lige præcis det du har brug for at få talt om. Det kunne for eksempel være udfordringerne ved at vedligeholde et vægttab, hvordan man bryder med livslange usunde vaner eller hvordan man bedst kommer i mål med et vægttab uden at blive besat af tallet på vægten. 

Jeg oplever at der kan være meget forvirring forbundet med kulturen omkring vægttab og livsstilsændring og det er mit ønske at hjælpe med at mindske denne forvirring og sikre mig at det er den rette viden der bliver videregivet og at de der går fra min praksis føler sig sikre i deres valg og viden fremadrettet. 

Med den uforpligtende samtale har du muligheden for at få vendt lige præcis det du har på hjerte, stille de spørgsmål du har brug svar på og få hjælp til at komme tættere på den livsstil du drømmer om, men uden at være forpligtet til et forløb du endnu ikke er klar til. 

... og kom i kontakt med mig allerede nu. 
Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle