We're getting there

Godmorgen verden! … Ja eller godmorgen til de af jer, der rent faktisk får læst det her mens det stadig kan kaldes morgen. Hehe.

Så nærmer vi os sgu allerede efterårets slutning hva. En lille måned endnu og så kan vi (måske) begynde at hoppe rigtigt i vintertøjet. Jeg har egentlig allerede fundet vinterjakken frem, men den er hverken lukket helt til eller akkompagneret af hue og vanter, så vinter er det jo langt fra og koldt er det som sådan heller ikke helt – nærmere blæsende og vådt. I hvert fald her i Aarhus. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke aner hvordan vejret udvikler sig over hele Danmark. Der er ikke meget nyheder på menuen herhjemme for tiden, udover de vanlige Corona opdateringer, så jeg går nok bare lidt ud fra at vejret er nogenlunde ens udover resten af det danske og landets størrelse taget i betragtning, er det nok også en relativt plausibel slutning, ikke?

Anywho… Jesper og jeg skulle egentlig have været ud at løbe her til morgen, men jeg havde det næsten skidt med at vække ham, for han sov så dybt. Vi kom lidt sent i seng i går, fordi vi lå og snakkede, og han svang penslen så fint efter mit ønske i går, så jeg under ham et par ekstra timer og hiver ham med ud senere – i eftermiddag eller aften.

Som jeg skrev i dette blogindlæg, har vi jo endelig købt maling, og Jespers mor var så sød at køre hele vejen fra Esbjerg, så hun kunne hjælpe med at male og nu er væggen endelig hvid igen. Nøhj det ser altså bare godt ud. Godt nok er lejligheden her er jo ikke ligefrem et arkitektonisk mesterværk, så det ser så godt ud som en hvid nymalet væg nu en gang kan. Men i mine øjne er det altså heller ikke så lidt endda. Og så er det jo et skridt længere i den rigtige retning. Så skal skabet bare flyttes, vi skal have købt puslebord, opbevaring, tremmeseng, stol og skrivebord, måske en ny lampe og så er vi vist også ved at være der.Så ja, Jesper får lige et par ekstra timer under dynen, men helt uden forpligtelser bliver han dog ikke i dag. Jeg har lavet en lille to-doliste til ham, så vi kan komme endnu længere, for vi har lidt fået for vane at sige ”men det behøver vi jo ikke beslutte lige nu” og det kan vi jo altså ikke blive ved med. På et tidspunkt løber tiden ud, den bette fyr kommer til verdenen og så skal vi altså bare være klar. Lige om lidt er der kun tre måneder igen og så hurtigt som oktober er forsvundet, er det ikke til at vide hvornår vi pludselig finder os selv godt inde i det nye år og kun et par uger fra termin. Så nu er det vist på tide at vi begynder at tage tyren lidt mere ved hornene.

Men, i går var nu altså også et stort og meget givende skridt i den rigtige retning og vi fik endda gjort lidt af en dag ud af det, med en tur i IKEA også og tidlig aftensmad på et meget tomt Street Food mixet ind mellem maling og læsning til studiet. Jeg kan jo af gode grunde ikke hjælpe med malingen så mens de andre to var i fuld gang, fik jeg klaret lidt læsning i stuen med åben altandør. Det er timing og planlægning der vil noget.


Nu vil jeg få sat lidt havregryn over til grød og så skal jeg altså gerne være ude af døren om lidt mindre end en time, så tiden begynder at blive knap. Ja selv når alarmen ringer 6.15 føles det som morgenen forsvinder som dug for solen når først jeg sidder ved tasterne.


Håber i går en dejlig dag i møde, hvad end den måtte byde på 🧡

Seneste blogindlæg

Se alle