vlog 1 - Nytårscuppen

Godmorgen alle sammen og glædelig mandag.


Jeg kommer lige fra yogamåtten og har netop sat mig til rette med en kop kaffe, klar til at udgive dagens blogpost.


I sidste weekend var jeg til 2. runde af nytårscuppen. Jeg hev Jesper og et kamera med mig og det førte til min første vlog. Jeg håber i kan bære over med min endnu ikke så trænede videoklipningsevner. Forhåbentlig forbedrer jeg mig over tid og får skabt mit eget lille videolook, der kendetegner mig. Indtil videre er denne vlog, det bedste jeg kunne gøre i iMovie.


Jeg har prøvet at holde det totalt afslappet og normalt, forhåbentlig med et lille humoristisk twist, for mine videoer skulle gerne give et smil på læben også. Rigtig god fornøjelse med at se min lille video. Den kan også finde på youtube lige her.


Mandagsklem, Katrine#løb #nytårscup

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle