Video // Simpel og lækker matchasmoothie

Glædelig fredag alle sammen.


Jeg har kastet mig ud i Youtubens univers og kun tiden vil vise hvor længe jeg bliver ved. Fra og med idag vil jeg hver fredag formiddag uploade en lille video på min youtubekanal, som i kan finde lige her.


Videoen i dette blogindlæg er video nr. 2 på min youtubekanal, så jeg er stadig helt ny udi youtubens kunst. Derfor håber jeg i kan bære over med mine lettere utrænede redigeringsevner. hehe.


God fornøjelse med dagens video. Jeg er spændt på hvad i siger til den og jeg håber i får en skøn fredag! Her i Aarhus skinner solen og vi har brugt formiddagen i Plantorama sammen med min mor og en hel masse mennesker. Nu står den på omplantning og oprydning herhjemme inden vi tager ud og fejrer min far der fylder 52 i dag.
Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle