Video // Køkkenfavoritter

Opdateret: 31. mar. 2019


Glædelig fredag alle sammen.


Gad vide hvor længe i mon har læst med her hos mig? Grunden til jeg spørger, er fordi jeg for lige godt et år siden, skrev et blogindlæg hvor jeg delte 10 favoritter fra mit køkken. (det var dengang alt det her kun var en blog).


I kan læse det lige her hvis i har lyst.


Det er altid sjovt at læse gamle blogindlæg, for det er lidt ligesom en lille rejse tilbage i tiden. Da jeg skrev det ovenstående blogindlæg, boede jeg ude på kollegiet i Viby, og Jesper og jeg havde kendt hinanden i et års tid.


Køkkenfavoritterne jeg delte er ligeså brugt i vores køkken i dag, som de var i mit køkken, dengang og jeg syntes derfor det var oplagt, med en video hvor jeg både viser og fortæller lidt om de forskellige favoritter.


Jeg har valgt at dele favoritterne op i 2 videoer med 5 i hver video og i dag får i altså de første 5 favoritter.


I kan se videon her nedenfor, eller ovre på Youtube lige her.I denne video fortæller jeg om:

  • Kanel og hvorfor det er vigtigt for mig at vælge ægte (ceylon) kanel.

  • Tahin. En sesampasta jeg bruger i hummus og dressinger.

  • Peanutbutter. En syndig luksus-tilføjelse til min havregrød.

  • Havregryn. En favorit i det danske køkken og hovedingrediensen i min havregrød, hehe.

  • Havredrik, som jeg bruger i min kaffe istedet for komælk.

God fornøjelse og tak fordi i kigger med!


Klem, Katrine

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle