Video // Hverdagsindkøb


Hej med jer og glædelig fredag.


Jeg sidder her i stuen med ryggen mod vinduet, og venter på at fredagens video bliver uploadet til Youtube. Når dette blogpost er delt, pakker jeg min taske og tager til Ugelbølle. Der har jeg tænkt mig at bruge min mors stuebord som arbejdsplads henover middag og et godt stykke ind i eftermiddagen.


Der er en pre-bachelor der venter på at blive skrevet og så har jeg en lille liste med nogle andre småting der skal klares.


Som jeg før har skrevet herinde, har jeg sat mig for at dele en video på YouTube hver fredag og indtil videre, går det ret fint. Jeg startede for 3 uger siden og dagens video er egentlig nr. 4 men fordi jeg filmede og delte min aller første video før jul, så er det faktisk den 5. video på min youtube kanal.


Med delingen af dagens video, kan jeg dog notere at jeg med succes har været konsekvent i at dele en video om ugen i en hel måned og selvom videoerne ikke er i verdensklasse, så gør det mig altså alligevel ret stolt!


Jeg syntes faktisk jeg gør det ret godt, også selvom der er plads til forbedring. Jeg tror dog nok at de forbedringer, skal komme helt af sig selv, efterhånden som jeg bliver mere erfaren udi Youtubens kunst, hehe.


Til de af jer der kigger med, vil jeg bare sige 1000 tak. Jeg håber virkelig i kan blive inspireret af mine videoer.


I dagens video viser jeg jer et eksempel på hvordan et helt normalt hverdagsindkøb kan se ud herhjemme hos os.
Tak fordi i kiggede med. Jeg håber i får en rigtig god fredag og en skøn weekend!

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle