Video // 5 morgener med yoga

Glædelig mandag morgen ☀️


I sidste uge satte jeg mit kamera op hver morgen og filmede således alle hverdagens morgenflows - fra mandag til fredag.


I denne video får i en time-lapse over 5 hverdagsmorgener med morgenyoga og de flows der normalvist varer ca. 15 minutter er blevet speedet op til kun at være lige omkring et minuts tid.


I kan også finde videoen her på min Youtube kanal - lige her.


De der kender mig ved at jeg ikke altid har dyret yoga, men egentlig mest har dyrket løb som min primære form for aktivitet. Det er først indenfor de sidste 2-3 år at yoga virkelig er blevet en del af mit liv og det har gjordt noget helt særligt både for min krop og for mit sind.Jeg er blevet stærkere på en anderledes måde efter jeg begyndte på yoga og det at være på måtten med mig selv, har givet mig en selvtillid der bunder i mine evner på en måde der er helt særlig for mig.


Yoga for mig handler om at komme ned i kroppen - mærke, dyrke, udfordre og bygge den op. Mine flows består ofte af en del dynamiske stræk og er bygget op om ganske almindelige og klassiske bevægelser indenfor yoga. Jeg leger med bevægelserne på den måde min krop kan og har lyst og prøver mig langsomt frem.


Jeg har flere gange gået på yogahold for at bliver undervist ordentligt og mærke den gode energi der kan være på et hold hvor flere er sammen om samme bevægelser og tager del i hinandens energi. Ellers har jeg sat stor pris på Adriene - der har sin egne kanal på youtube, der er fyldt med fantastiske videoer.


Er der nogle af jer der dyrker yoga? og i såfald hvordan startede jeres rejse og hvordan bruger i det i hverdagen i dag?


God fornøjelse med videoen og rigtig god mandag ♥️

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle