Video // Køkkenfavoritter (del 2)


Godaften på denne fine solskinsaften.


Så er del 2 af min video om køkkenfavoritter live på Youtube. I kan også se den lige her nedenfor ⇩I denne video fortæller jeg kort og konkret om 5 meget simple ingredienser vi stort set altid har i køkkenet herhjemme, samt hvad jeg bruger dem til.


Det er ikke nogle særlige sager, det er bare helt almindelige fødevarer, som mange af jer sikkert også bruger derhjemme eller i hvertfald kender til. Måske kan i blive inspireret til at bruge nogle af dem på en lidt anden måde end i plejer.


Jeg håber i syntes det er sjovt at kigge med og jeg håber vi ses i næste video!


Rigtig god fredag.


Klem, Katrine

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle