Video // Aktivitetskalender


Glædelig fredag derude.


Jeg har puttet mig i hjørnet af vores sofa med en kop kaffe her til morgen og har netop nu uploadet en ny video til Youtube. I videoen taler jeg om hvordan jeg er fysisk aktiv i min hverdag og jeg håber det kan inspirere jer til at tænke en ekstra gang over hvordan og hvor meget, i er aktive.


Fysisk aktivitet er nemlig en stor del af min hverdag og det betyder meget for mig at dele min filosofi omkring sundhed og bevægelse med jer. Jeg er selv gået igennem noget af en forandring siden mine sene teenageår både i relation til mit syn på sundhed, men også ifht. hvordan jeg selv er aktiv.


Jeg er gået fra et meget firkantet syn på aktivitet til et mere åbent og intuitivt syn og det har betydet utrolig meget for mig at jeg har givet plads til mere fleksibilitet og selvfølelse.


I dag handler fysisk aktivitet for mig, mere end noget andet om at passe godt på min krop og mit sind. Det er ikke længere bare et middel til vægttab, men en del af det jeg ser som et godt liv for mig.


I kan se videoen lige her nedenfor ⇩ eller ovre på YouTubeRigtig god fredag.


Klem, Katrine

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle