Velkommen tilbage

Godmorgen alle sammen og hjertelig velkommen tilbage til katrinewindfeld.dk.


Endelig kan jeg dele min hjemmesides nye flotte design med jer og i kan tro jeg har glædet mig. Dag efter dag er gået med gennemgang og detaljetilretning og jeg troede næsten ikke denne dag ville komme. Jeg har ombestemt mig omkring de små detaljer så mange gange at jeg er blevet helt ør i hovedet.


Jeg har knoklet og knoklet for at skabe det look jeg mente bedst kunne repræsentere mig og det jeg står for som personlig kostvejleder og nu glæder jeg mig sådan til at tage siden her i brug.


Der vil naturligvis blive blogget regelmæssigt, nogenlunde som jeg plejer. Jeg har dog nogle lidt mere gennemarbejdede indlæg i ærmet og jeg håber på at skabe en platform der rummer en masse gode og brugbare indlæg.


Her på det seneste, har jeg bl.a. arbejdet på et blogindlæg om bæredygtige gaveønsker, som jeg virkelig glæder mig til at dele med jer inden vi træder ind i december.Mit vigtigste fokus mens jeg har arbejdet på siden her, var at den skulle være så brugervenlig som muligt. Det syntes jeg selv jeg har opnået ret godt. I toppen af siden er der en menu og når man klikker på 'blog' eller 'kontakt' bliver man videreført til siden med det angivne indhold.


Bloggen indeholder stort set alle de gamle indlæg, fra den anden blog og de skulle gerne være til at finde under de forskellige kategorier du kan se, lige under menuen. På blogsiden, er det muligt at scrolle ned og så man ikke længere skal klikke sig ind på det enkelte indlæg, men kan læse det direkte på siden. Jeg håber det gør det nemmere at læse indlæggene og også at man får lyst til at læse flere indlæg efter hinanden, fordi de er så tilgængelige.


Jeg håber i har lyst til at klikke jer lidt rundt på siden, under de forskellige menupunkter og gøre jer bekendte med den praksis jeg prøver at stable på benene. I må også meget gerne dele dagens indlæg og hjemmesiden med andre evt. på Facebook, LinkdIn eller der hvor det nu lige giver mening for jer.


Det kan tænkes at der sker lidt små ændringer hist og her de næste på uger - et billede der bliver skiftet ud måske, men ellers er hjemmesiden som den skal være og klar til at blive taget i brug af både mig og jer. Så hjertelig velkommen tilbage og til - Jeg håber i har lyst til at blive hængende lidt og at i vil kigge forbi når jeg deler nye blogindlæg.


Rigtig god tirsdag.

Klem, Katrine#nytblogdesign #kostvejlederkatrinewindfeld #kostvejledning

Seneste blogindlæg

Se alle