Vegansk vingummi fra J. Luehders


En af de bedste hverdagsøjeblikke jeg kender, er når mig og Jesper tager på aftenkøretur efter lidt lækkert fordi vi (oftest mig) er kommet i snackhumør. Det sker måske en enkelt gang om ugen og er lidt en blanding af at jeg har lyst til noget at sidde og hygge med, når vi ser dagens obligatoriske serieafsnit, og fordi jeg ikke helt er klar til at runde dagen af. Den der lille aftenudflugt (helst til Føtex) er ligesom prikken over i'et og kan altid spice en ellers almindelig hverdag op. Det lyder måske fjollet, men jeg syntes altså bare det er super hyggeligt.

Forleden dag tog vi altså i Føtex (jeg kan godt lide Føtex, fordi de har et stort udvalg. Især af mine favoritter og jeg har rimelig godt styr på hvor tingene står) og jeg skal næsten altid lige forbi hylden med Katjes. Vores Føtex har nemlig som en af de eneste butikker i nærheden mine yndlingsvarianter og hvis de så oven i købet er på tilbud, ja så er jeg nok en lidt svag sjæl, lige hvad det angår.


Da jeg kommer hen til gangen hvor de omtalte Katjes hører til, er det tydeligt at der er blevet rykket rundt og i min forvirring over at lige præcis den røde pose katjes ikke var at finde, tjekkede jeg lige den gamle placering for at se hvad de nu havde rykket derhen og der stødte jeg så på en ny vare, nemlig disse veganske vingummier fra J. Luehders.


Først og fremmest, er det en super fin indpakning og det gør altså en forskel for om jeg er interesseret eller ej. Der står vegansk med store fine bogstaver og det fanger altså også min interesse og så ligner de lidt vingummierne fra Matadormix som jeg syntes er ret gode, så produktet her fanger mig altså øjeblikkeligt på flere punkter. Vi har haft lidt om dette på studiet, så jeg går automatisk lidt analytisk til værks.

Anyways... alle disse ting er rigtig fine men hvis prisen ikke passer, er jeg hurtigt videre. Det skal lige nævnes at jeg er kæmpe fan af størrelsen også. Du får 80 gram pr. pose og det er meget passende syntes jeg - Ikke for meget og ikke for lidt. Jeg kan nemlig godt lide slik, men selv en pose Katjes er lige i overkanten til mig.


Poserne her kostede 12.95 kr. pr. stk. og det syntes jeg faktisk er ganske okay. Der var 2 varianter i Føtex, så jeg købte naturligvis en af hver. Min personlige favorit er den der hedder Red Berries.

Sammenlignet med Matadormixen, er disse vingummier noget mere bløde og knap så hårde at bide over. De er lidt mere geleagtige, men smager ganske fint, måske lidt mere søde. Det er længe siden jeg har spist Matadormix. Sammenligningen kommer sig af den hvide ananaslignende vingummi. Rent smagsmæssigt sammenligner jeg dem måske også lidt med Katjes der jo er noget hårdere at bide over.

Alt i alt er det dog en lækker pose vingummi, som iøvrigt er både fin og nem at have i tasken hvis man skal over på en længere togtur, hygge med en veninde eller har forhåbninger om at snige eget slik med ind i biffen. Selvom det jo altså sjældent er noget man må ;-)

Har i prøvet dem, eller måske et andet mærke i syntes jeg bør prøve?

#veganskslik #vegansk #jluehders

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle