Turen går til Mallorca

Hej med jer


Det føles som evigheder siden jeg sidst har siddet her og skrevet til jer. Det er dog også ved at være et par uger siden, for sidst jeg skrev, var da jeg delte denne måneds mix.


Det kan i, i øvrigt, finde lige her, hvis i endnu ikke har lyttet til det.


Ugerne efter Roskilde Festival er gået stærkt og jeg har haft lidt at se til hver dag bl.a. familiebesøg, havearbejde og bryllupsforberedelser (ikke vores). Jeg er også tilbage i fitness, og har været afsted en del gange de 2 forgangne uger. Det har jeg savnet, så det er godt at være tilbage.


Senere i dag kører vi til Esbjerg, hjem til Jespers familie og så flyver vi syd på i morgen tidlig. Jespers forældre har inviteret os med til Mallorca, så der skal vi være den næste uges tid. Jeg forestiller mig is, en masse svømmen i havet, måske en lille drink i ny og næ og en hulens masse varme. Heldigvis har vi godt med solcreme med, samt kasketter og en bøllehat så mon ikke vi kan holde os nogenlunde solskoldningsfri, hehe.


Faktisk er det ikke første gang jeg skal til Mallorca. Jeg var afsted med min far og søskende tilbage i 2011. Se bare nedenfor ↓Vi skal til Alcudia denne gang og jeg er ikke sikker på om det også var der vi var for ca. 8 år siden. Uanset, bliver det i hvert fald rart at komme lidt væk hjemmefra, uden de helt store planer.


Måske kommer der et lille postkort herinde i løbet af ugen, måske ikke. Det afhænger fuldstændig af hvad jeg er i humør til, men jeg tager i hvert fald computeren med.


Jeg håber i har det godt.


Mandagsklem herfra ♥️

  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle