Torsdagstanker(iskaffe, der hjælper gevaldigt på den indre balance i det varme vejr)

Godaften venner :-)

Jeg er lige kravlet tilbage under dynen, i sofaen, efter et meget tiltrængt bad. Jeg var faldet i søvn til Project Runway og vågnede op, helt varm og ør i kroppen, så et bad var lige hvad jeg trængte til, for at få lidt energi og friskhed tilbage.

Det slog mig, idag, at det er lidt over en uge siden, at vi fik nøglerne til lejligheden og kunne begynde at flytte ind. En uge er jo egentlig ikke særlig lang tid, men alligevel har både mig og Jesper haft det lidt svært med, at vi ikke allerede er på plads i lejligheden. Mest af alt er det den manglende tryghed, der gør os lidt urolige og der går nok lige noget tid endnu, før vi føler os helt hjemme. Der er mange ting, ved denne flytning, der er nyt for os, såsom at være lige midt i byen og at have eget køkken. Alligevel har det vist overrasket os begge, hvor stor en omvæltning det har været, for både krop og sind at flytte herned.

Vi er glade. Ingen tvivl om det, men der er en helt ubeskrivelig træthed, der har tynget os begge lidt ned, de sidste par dage. Den har været til at tage og føle på, det er jeg ikke i tvivl om. Min mor svingede forbi forleden dag og hun kunne godt fornemme at stemningen ikke var helt i top, men der har også været godt tryk på siden vi fik nøglerne... med flytning, gæster og andre sociale ting, så vi har måske ikke helt nået, at komme ordentligt ned i gear. Vi skulle egentlig også have været afsted til Berlin, men det har vi simpelthen udskudt til et tidspunkt hvor vi har mere luft i kalenderen og plads i vores hoveder. Jeg må jo nok være ærlig og indrømme, at det virker en smule fjollet at retfærdiggøre cafebesøg i Berlin, når der stadig er boligting der skal tages sig af herhjemme og vi vil jo egentlig gerne så godt på plads som muligt, inden studiestart.

Jeg håber i kan bære over med mine mange tanker. De har virkelig hobet sig op de seneste par dage. Jeg føler mig en anelse ude af balance og jeg kan godt mærke, at jeg lige skal finde ind til min egen kerne igen. Jeg her derfor lagt en lille slagplan, jeg vil give mig i kast med i morgen og så kan jeg forhåbentlig få en smule ro i kroppen inden for de næste par dage. Det skal i nok komme til at høre lidt mere om, men ellers var det alt for nu og så vil jeg se om ikke jeg kan holde mig vågen til resten af Project Runway afsnittet, inden jeg kravler tidligt i seng.

torsdagsklem, Katrine.

#iskaffe #torsdagstanker #flyttetanker

Seneste blogindlæg

Se alle