TirsdagssnakHej med jer. Eller måske god morgen, for nogen.

Jeg er lige kommet hjem fra en god lang morgen-gåtur til Tangkrogen. De sidste 2 dage i lalandia, har det første jeg har gjort når jeg vågnede, været at hoppe i løbetøjet og komme ud af døren. Det virkede derfor helt naturligt at jeg også startede dagen idag, med at komme ud af døren. Jeg fik lige præcis dyppet fødderne i vandkanten og så trissede jeg hjem igen, men ih hvor er det altså fint lige nu, når man kan kigge over til de store trækroner ved Ballehage. De kraftige efterårsfarver er en smuk kontrast til det stille hav.

Nu har jeg sat mig til rette i sofaen, med en kop kaffe og en chokoladebolle fra Føtex. (De er næsten lige så gode som Sallings.) Jeg tænker, at et afsnit eller to af Modern Family vil gå sig godt hertil og bagefter vil jeg give mig i kast med dagens mere praktiske gøremål.

Jeg skal have lavet nogle små takke-/visitkort, der skal sendes med, når jeg sender planteophæng med posten. Jeg skal også aflevere noget tøj til genbrug, have fundet en sponsor til vores studieprojekt, skrevet til nogle ansvarlige for studentervæksthuset på min skole og læse lidt til studiet. Det kan godt være, at der på papiret, står efterårsferie, men rent praktisk betyder det bare at jeg selv kan distribuere min tid og plotte lidt mere hygge ind i programmet hist og her. Men friheden i selv at vælge hvornår jeg gør hvad, er guld værd, så jeg nyder ferien i fulde drag.

Her henover weekenden har jeg været med Jespers familie i Lalandia ved Billund. Måske så i på Instagram at jeg løb forbi lufthavnen på en morgentur? Ved eftermiddagstid i går, kørte vi så hjem til Aarhus igen. Jeg satte Jesper af herhjemme og kørte så til Tupperware party hos min mor i Ugelbølle. Det var første gang jeg prøvede det og det var rigtig hyggeligt. Faktisk fik det mig til at tænke på, om man mon ikke kunne kunne gøre konceptet efter, i forbindelse med noget andet måske, men den tanke vil jeg vende tilbage til, en anden god gang.

Hvad angår resten af ferien, har jeg ikke det helt store planlagt. Jesper og jeg snakker om at tage i biografen og se The Wife. På torsdag skal vi til middag hos min far, jeg skal også se lidt til mine veninder fra gymnasiet og måske besøge min lillesøster i Viborg. Ellers skal der mest lægges lidt energi i projekter på studiet.

Jeg håber i alle går en dejlig uge i møde, hvad enten den byder på hverdag eller ferie.

Klem, Katrine.

#søndagssnak #tirsdag #tirsdagssnak #hverdag

Seneste blogindlæg

Se alle

26

  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle