Store flyttedag


Godmorgen venner... eller måske nærmere god formiddag :-)

Sikke en dag igår... nu skal i bare høre!

Som nogle af jer måske kunne gætte jer til, havde vi samlet det helt store flyttehold igår. Holdet bestod af Jespers forældre, min mor, min storebror og så os selv, naturligvis. Måske tænker i, at 6 mennesker ikke lyder af mange, men fordelt på 62 kvadratmeter, der også rummer både flyttekasser og møbler fra IKEA, der skal samles, så er 6 mennesker, lige pludselig mange.

Heldigvis, kom vi fint omkring, uden at træde hinanden, over tæerne og der er blevet krydset en del ting, af to do listen.

Da alle var kørt hjemad og vi, kunne tage os, et meget tiltrængt bad, måtte jeg se mig selv uden ord, til at beskrive, hvor taknemmelig jeg følte mig, over den store indsats, begge vores familier havde lagt i dagen. Jeg føler mig simpelthen så heldig og da jeg i en stor krammer, sagde til Jesper "nøhj vi er heldige" svarede han "ja, meget" og det var som om både glæden og taknemmeligheden kunne tages og føles på, fra luften.

Måske lyder det, en smule kvalmende, men mest af alt, syntes jeg faktisk bare det lyder præcis som det skal lyde, når familier hjælper hinanden og jeg glæder mig til den dag, vi kan give tilbage af samme skuffe.


Før flyttedagen, rigtig blev skudt igang, mødtes vi alle til morgenbrød og kaffe hjemme hos os, i den nye lejlighed. Herefter delte vi os op i hold: team Jensen og team Windfeld og påtog os hver vores opgave. Team Jensen tog i IKEA og team Windfeld kørte til kollegiet. Tilbage i lejligheden blev der kørt mange ture i elevatoren med flyttekasserne fra kollegiet og særskilte møbeldele fra IKEA. Min. 10 ture tør jeg godt gætte på.

Omkring eftermiddagstid satte vi os ned og nød et meget velfortjent stykke kage... eller to, og så fortsatte vi ellers indtil både sofa og seng var samlet, lampe hængt op og der var nogenlunde ryddet op. I flytningens ivrighed, måtte vi en ekstra gang i IKEA og kollegiet fik besøg hele 3 gange i løbet af dagen, men alt vi havde håbet vi kunne nå, blev klaret og i nat sov vi i vores nye seng, med et sengebetræk som gardin. Helt og aldeles perfekt.

Jeg har faktisk forsøgt mig med at filme, en lille video af vores flyttedage og håber lidt på at kunne klippe dem samme til en fin lille vlog der er værd at vise jer, men jeg har ikke set klippene endnu, så jeg ved simpelthen ikke hvordan det hele tager sig ud, men nu må vi se.

Torsdagsklem, Katrine

#storeflyttedag #flytning #moveing #newhome #nythjem

Seneste blogindlæg

Se alle

26

  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle