Statusopdatering: Netværksmøder & opstart af firma

Godmorgen & glædelig torsdag venner.


Så nåede vi også så langt - helt til slutningen af januar. Som tiden dog går. Jeg føler januar er forsvundet som dug for solen, men vi har dog lige en enkelt dag tilbage inden vi kan byde velkommen til februar.


Nu er det sådan at det jo ikke kun er den sidste dag i januar, det er også vores sidste dag med let faste. Efter i dag har vi med succes været gennem 8 dage med let faste. Det er da lidt cool. Sammenlignet med månedens i alt 31 dage, lyder 8 dage måske ikke af meget. Men taget i betragtning af, at det er 8 dage med en adfærd, der er anderledes end vi har været vant til, synes jeg faktisk alligevel det er mange dage.


Jeg har lige spist morgenmad og nu går der ca. 10 timer før jeg får mit næste måltid mad og det har jeg det faktisk helt fint med. Nu har vi levet efter 5:2 principperne hele måneden og jeg er helt med på hvordan min krop reagerer på disse dage med let faste. Psykisk og fysisk kan jeg godt klare de 10-12 timer uden mad, så længe jeg stadig får drukket nok vand og lidt te og kaffe.


Til de af jer der er interesseret har jeg allerede skrevet 2 indlæg om vores test af 5:2 kuren. Et intro indlæg, lige før nytår (her) og et opfølgende indlæg ca. en ugen inde i januar (her). I næste uge regner jeg også med at dele et stort uddybende indlæg om hele min oplevelse med kuren. Det har jeg arbejdet på gennem hele januar, så i kan godt begynde at glæde jer.I dag skal jeg lave nogle forberedelser til når jeg skal i gang med at skrive pre-bachelor, og i eftermiddag, skal jeg til et netværksmøde om at være iværksætter. Jeg har fået en rigtig fin håndsrækning, fra en gammel arbejdsgiver inden for iværksætteri og netværk. Så nu er det bare med at tage chancen, og bruge mit netværk, til at skabe et netværk.


Faktisk har jeg tænkt en del over det her med netværk, for det er nok der min største svaghed ligger. Jeg ved en masse om kost, mad og sundhed, men jeg er ikke så god til at netværke. Måske har jeg nok bare ikke gjort mig så meget i det, så det kan tænkes det bare er et spørgsmål om øvelse.


Jeg tror det at netværke er en svaghed for mig, fordi jeg nemt føler mig lidt utilpas når jeg er alene med en masse mennesker jeg ikke kender. Det kræver at jeg hviler meget i mig selv, kan tage initiativ og være nysgerrig på menneskerne omkring mig, også selvom jeg ikke ved om jeg nogensinde ser dem igen.


Jeg har før oplevet at der er meget overfladisk snak man skal igennem og det er jeg bare ikke god til, for jeg synes faktisk ikke det er særlig interessant. Jeg prøver naturligvis at engagere mig i snakken alligevel. “Pyt” og “prøv nu bare” er to af mine mest brugte mindset sammen med “hvad er det værste der kan se” og jeg bruger dem faktisk jævnligt til at styrke mig selv og til at øve mig i at tage initiativ. Når så dagen, aftenen eller et arrangement er ovre kan jeg godt føle mig enormt brugt og udmattet fordi det kræver meget af mig at engagere mig i noget jeg godt kan føle er lidt formålsløst.  


Lige præcis pga. det ovenstående, glæder jeg mig meget til netværksmødet i eftermiddag. Først og fremmest fordi jeg gerne vil blive bedre til at netværke. Jeg vil gerne blive bedre til at udvikle nogle arbejdsrelaterede bekendtskaber der kan være gensidigt fordelagtige og opleve at have succes med at netværke.


Forleden var jeg taget afsted til et netværksmøde hvor jeg var den eneste der var kommet alene. Man skulle måske tro at det var et tegn på selvstændighed og gå-på mod (hvilket det til en vis grad også er), men jeg var faktisk vildt nervøs og selvom jeg prøvede, var det virkelig svært at engagerer sig i en samtale hvor andre helst ville snakke med dem de var kommet med… men hvad i alverden er så pointen med at netværke hvis ikke, at skabe nye forbindelser og bekendtskaber. Anyways, lad os bare sige at det måske ikke var den mest succesfulde oplevelse, men jeg kom afsted og har måske lært hvad jeg kan gøre anderledes til i dag. Always look on the bright side ikke ☺


Nu vil jeg komme videre i dagens tekst, så rigtig god torsdag til jer.


Klem, Katrine


#networking #firmastart

Seneste blogindlæg

Se alle