Spændende nyheder og kommende ændringer på katrinewindfeld.dkHej kære læsere

Nu varer det ikke længe før der sker nogle store forandringer her på siden. Jeg tænkte derfor det ville være en god idé, at fortælle jer lidt om hvad det er, der kommer til at ske. Jeg har længe gået og sagt til mine nærmeste (primært Jesper og min mor) at nu skulle der altså snart ske noget, så ved at dele dagens blogindlæg, har jeg officielt sat skub i tingene.

I begyndelsen af 2018 begyndte jeg at lege med ideen om at starte op som selvstændig. Det har jeg gået og arbejdet lidt på, ved siden af studiet, og nu er tiden inde, til at føre den drøm ud i livet.

Jeg har bl.a. arbejdet på en ny hjemmeside, der ikke længere vil være en blog, men istedet en professionel kontaktside for mig som personlig kost og sundhedsvejleder. Bloggen vil dog stadig være at finde på min hjemmeside, men vil indlæg for indlæg blive tilpasset denne, min nye profession.

Det føles helt vildt at skulle dele dette med jer, men heldigvis har jeg gået med disse tanker så længe, at de så småt er begyndt at synke ind og det hele virker væsentligt mere muligt end det gjorde for bare et par måneder siden. Jeg er også nået til den konklusion, at jeg aldrig bliver mere klar end jeg er nu og selvom jeg ikke har 100% styr på tingene endnu, så må det simpelthen komme hen af vejen. Jeg har brug for at komme ud og hjælpe nogle mennesker og prøve min viden og mine evner af.

Baggrunden for at jeg starter op som selvstændig, er at jeg rigtig gerne vil hjælpe mennesker (primært unge kvinder) med at finde en balance i hele det her sundhedsræs og med at få en forståelse for sundhed og deres krop som de kan forliges med. Mit fokus er sunde livsstilsændringer og ikke hurtige løsninger. Jeg kommer til at tilbyde samtaler, forløb, walk and talks og individuelle kostplaner. Alt det og meget mere, vil i kunne læse mere om, så snart jeg skifter til den nye hjemmeside. Navnet på hjemmesiden vil stadig være katrinewindfeld.dk - siden vil bare komme til at se lidt anderledes ud, end den gør nu.

I fredags var jeg desuden til et møde på mit studie om lige netop dette. Der er nemlig et program på skolen, der gør det muligt at jeg kan bruge min næste praktik periode på at starte min forretning op. Så det har jeg besluttet mig for at gøre.

Nogle af jer havde nok set det komme, mens det for andre er lidt af en nyhed, men vildt, det er det! Jeg er i hvertfald meget spændt på det hele og jeg glæder mig sådan til at byde mine første klienter velkommen, når tiden er inde. Planen lige nu, er at blive klogere på hvad der præcist skal ske, inden min næste praktikperiode, som begynder i slutningen af januar. Måske starter jeg allerede op inden jul, hvem ved, men så snart det sker, kan i godt regne med at nyheden bliver delt både på facebook, instagram og naturligvis i et indlæg her på bloggen.

Nu vil jeg lade nyheden synke ind og ønske jer en rigtig dejlig torsdag!

Klem, Katrine

#selvstændig #nytfirma #egetfirma #kostvejleder #kostvejledning

Seneste blogindlæg

Se alle