En fyldt weekend

Opdateret: 14. dec. 2020

Sikke en dag.


Jeg har netop sat mig til rette i sofaen og kan virkelig mærke nu, hvor træt jeg egentlig er. Fødderne er kommet i vand og jeg har puttet mig godt til rette under et uldtæppe.


Dagen startede med en løbetur til Risskov, og kort efter jeg kom hjem, stod Jesper op og så gik vi ud til Food festival på Tangkroen. Op ad eftermiddagen gik vi så i mindeparken for at klappe min mor og min storebrors kæreste, Sabrina, i mål efter en 100 km lang cykeltur til Tour de Femme. Vi har altså være på benene hele dagen og efter en weekend fyldt med mennesker er det SÅ tiltrængt med en rolig aften herhjemme.


Der venter trods alt også en ny uge lige om hjørnet og jeg får mere end rigeligt at se til, så jeg tænker det er helt fint at komme lidt ned i gear.Denne uge har budt på…

  • Studiestart efter sommerferie, nu på syvende og sidste semester inden bacheloren skal skrives.

  • Løbetræning med RunningNow, en ret sej løbeklub i Aarhus.

  • Aftensvømmetur i Frederiksbjerg svømmestadion med min mor.

  • Hjemmelavet æblecrumble med æbler fra min mors have.

  • Food Festival.

  • Lørdagsgæster og hvidvinsgryde (opskrift kommer snarest)

  • En flytning; min søster er endelig tilbage i Aarhus, kun 10 minutter væk på cykel og min far og jeg hjalp hende med at flytte i fredags.

  • En 30 års fødseldag.


Og her på siden har jeg i denne uge delt…

Ja sikke dagene suser afsted. Ofte kan jeg overhovedet ikke huske hvad jeg får tiden til at gå med, så det er rigtig godt når jeg får kigget baglæns i kalenderen og lavet et lille overblik som her.


Inden jeg helt kan slappe af har jeg i øvrigt en lille håndfuld to-do's der skal klares, men de kan heldigvis alle klares her fra sofaen, så det er ikke så slemt endda. Mine øjne er dog allerede så småt ved at lukke i, men jeg holder ud lidt endnu og så laver jeg en kop te til mig selv inden jeg kravler tidligt i seng.


Jeg håber i har haft den dejligste weekend.


Klem, Katrine


Seneste blogindlæg

Se alle