Søndagssnak #1

Opdateret: 26. jan. 2019

Godmorgen ❤


Det er bælgragende mørkt her til morgen, regnen siler ned og jeg har sat mig til rette for at skrive årets første søndagssnak. Jeg sidder med ansigtet ud mod det store vindue i stuen og kan kigge direkte over til Bestseller bygningen. Jeg tror det er første gang nogensinde, at jeg ser al lys være slukket i den bygning… måske endda første gang der ikke er et eneste oplyst vindue i syne overhovedet. Det er faktisk lidt specielt.


Anyways, hvordan går det? Har januar behandlet jer godt? eller rettere, har i behandlet jer selv godt, her i januar?

Det ville jeg ihvertfald selv sige at jeg har. Især denne weekend. Det har været en rigtig hjemmeweekend for mit vedkommende, hvor jeg bare er gået lidt rundt fra den ene ting til den anden, i mit eget tempo. Jesper var i byen både fredag aften og i går, så jeg har haft lejligheden helt for mig selv. Det er både rigtig hyggeligt, men kan også give anledning til en lille smule ensomhed.Jeg har været i et lidt funky humør de seneste par dage, hvilket i mit tilfælde sagtens kan skyldes det månedlige sving i hormonerne, så jeg lavede en rigtig god G&T til mig selv og puttede mig i sofaen med en pose sure vingummi og P.S. I Love You med Hilary Swank og Gerard Butler - en vaskeægte tudefilm og lige hvad jeg havde brug for.

8 minutter inde og så trillede tårerne... da hun vågner op og drømmer at Gerry stadig lever, flere tårer… da det første kassettebånd og brev kommer, endnu flere tårer…


Jeg holder mig normalvis fra den film, for jeg ved, den får mig, hver gang. Det er simpelthen ikke muligt for mig at holde tårerne tilbage til den film. Første gang jeg så den, var jeg stensikker på at jeg skulle være skodesigner bagefter, og jeg mener faktisk at jeg endda var inde på mit værelse og finde alle mine sko frem for at se om jeg kunne udføre et gør-det-selv mirakel og forvandle nogle af dem til noget ekstraordinært, men den eneste mulighed jeg havde var at skifte snørebåndet på min Kawasaki sko... haha.


Jeg har så mange yndlingsscener i den film, men bedst af det hele er at selvom den jo faktisk er enormt trist, så er den fyldt med smil. Store, dejlige, glade smil og jeg elsker det - I sidste ende er jeg altid glad når jeg har set den, også selvom den giver anledning til ret så mange tårer.


Inden jeg sat mig til rette i sofaen var jeg ude at løbe en god lang tur i regnen. Lige for tiden løber jeg med Taylor Swift i ørene, hvilket jeg aldrig havde set komme, men jeg er tosset med hendes Reputation album. Jeg løb 7 kilometer i silende regn og det var perfekt! Jeg smilte stort set hele vejen. Det gør jeg nogle gang, får et kæmpe smil i mit ansigt når jeg løber og oftest betyder det bare, at jeg virkelig har trængt til at komme ud at løbe.


Søndagstraditionen tro skal jeg nu vande blomster og afstemme bank, inden min mor henter mig kl. 8.30 og vi tager i svømmehallen. Vi er begyndt at svømme i Aarhus svømmestadion ved Frederiksbjerg, vandet er koldere end i Lystrup, men banerne er længere, der er mere plads og saunaen er altid varm. Ikke helt dårligt.


Jeg håber i får en rigtig dejlig søndag og kommer godt ind i månedens 3. uge.


Søndagsklem, Katrine


#søndagssnak2019

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle