Søndagssnak #51


Glædelig 3. søndag i advent venner <3


Hvordan har i det her til formiddag?


Skal jeg være helt ærlig, så er jeg faktisk ikke selv helt på toppen. Mit hoved føles lidt tungt. Heldigvis har jeg ingen planer i dag, kun en lidt løs to-do liste. Første ting på listen, var at sove så længe jeg kunne - jeg klarede den til lidt i 9, og vi var i seng før 23 så jeg tænker jeg har fået næsten 9 solide timers søvn. Ikke helt dårligt.


Fredag havde jeg pigerne fra mit studie forbi til julefrokost og det gik altså noget vildere for sig end jeg havde regnet med. Der var både drukspil, høj musik og beerpong (eller vinpong)  involveret. Det var virkelig en god aften og alle så ud til at hygge sig, men både igår og idag sidder jeg tilbage med nogle lidt trælse mentale tømmermænd.


Jeg bryder mig nemlig egentlig ikke om vilde fester og jeg er heller ikke så glad for at være fuld (hverken meget eller lidt), så selvom jeg ikke får særlig slemme fysiske tømmermænd, så får jeg rigtig hurtigt dårlig samvittighed og føler mig flov over min egen opførsel - også selvom den opførsel kun har involveret lidt fjollet dans og fuldesnak. Der skal ikke meget til før jeg skammer mig over mig selv. Heldigvis er jeg blevet bedre til at tage den med ro og sige pyt. Så de mentale tømmermænd er ikke så slemme som de engang har været.


Er der mon nogle af jer, der har det ligesådan?Da jeg vågnede her til morgen, puttede jeg mig under dynen, med et par afsnit af Gossip Girl og spiste morgenmad i sengen. Inden længe hopper Jesper og jeg i tøjet og går en tur op af strøget. Vi har godt af at komme ud og få lidt luft. Senere står den så på læsning og tøjvask. Jeg har en 80 siders madspildsrapport på engelsk, jeg skal igennem (helst inden i morgen), så ønsk mig held og lykke.


Ellers plejer jeg faktisk at have en ret fast søndagsliste med gøremål. såsom en tur i svømmehallen, vanding af planter, afstemning af bank, og te i stedet for kaffe. Men, i dag sprang jeg svømmeturen over og noget siger mig at der godt kunne komme kaffe på bordet senere alligevel, men jeg ser lige timerne an, måske kan jeg undvære. hehe.


Nu vil jeg hænge vasketøj op og komme ud af døren sammen med Jesper. Jeg ønsker jer alle sammen en rigtig dejlig søndag,


Klem, Katrine

Seneste blogindlæg

Se alle