Søndagssnak #50

Godmorgen og glædelig 2. søndag i advent.


Sikke tiden flyver. Jeg føler jeg har gået og glædet mig til denne weekend et stykke tid, og nu er den allerede næsten ovre. Om et par timer tager jeg afsted til det 3. løb i nytårscuppen og så kører vi til Ugelbølle og fejrer min mors fødselsdag. Efter det, er det tilbage til livet som studerende og så skal der læses og forberedes til den store guldmedalje.


Fredag formiddag tog vi en Flixbus til hovedstaden. Vi ankom ca. 13.30 og gik en tur til Nyhavn i regnvejr. Efter ca. en times gåtur fandt vi en cafe hvor vi fik lidt varmt at drikke og delte en gang nachos inden vi gik mod banegården igen. Her satte vi vores tasker ned i bagageopbevaringen og gik til spor 2 for at finde Kasper og Sabrina der kom med toget fra Slagelse. De næste par timer stod den på sjov og ballade i Tivoli. Vi prøvede lidt forskellige forlystelser, skød med bue og pil, så den oplyste have fra pariserhjulet og varmede vores fingre over bål. Da vi faldt omkuld hjemme i Kasper og Sabrinas sofa i Slagelse, var klokken lidt over midnat og jeg sov som en sten til ca. lidt i 9.


Lørdag morgen stod vi op og spiste morgenmad alle 4, pakkede vores tasker og kørte så mod Aarhus sammen. Mens Kasper og Sabrina shoppede rundt i Aarhus, tog Jesper og jeg hjem i lejligheden og senere på aftenen, bød vi på vin og aftensmad hos os inden vi alle 5 (min mor kom nemlig også) tog i biografen og så A Star is Born.Og i dag, ja det kan i jo læse ovenfor. Hvis jeg selv skal sige det, syntes jeg egentlig at dette, er opskriften på en ret skøn weekend. Jeg må dog erkende, at jeg har det lidt svært ved at afsatte en hel weekend, til sjov og ballade, også selvom det er familiehygge. Det er svært for mig at slippe bøgerne men, helt sluppet var de ikke for jeg havde taget en bog med i tasken der blev åbnet lidt, på togturen fra København til Slagelse. Mon ikke jeg også får lavet lidt praktisk i aften også. Så har jeg ikke været helt uden fornuft denne weekend.


Det er sjovt, for lige nu sidder jeg med en lidt særlig følelse af melankoli. Jeg er glad og trist på samme tid og jeg kan ikke helt sætte en finger på hvorfor. At være sammen med min familie sætte ofte en masse følelser igang, sammen med minder fra barndommen og tanker om hvad fremtiden byder.


Hvis jeg skal være helt ærlig, vil jeg faktisk bare gerne gennem dagen. Jeg glæder mig dog til at komme ud at løbe, for uanset vejret gør det mig altid glad at tage til løb. Derudover vil jeg faktisk gerne bare sidde med hovedet i en bog og forberede mig til fremlæggelse på tirsdag. Jeg vil naturligvis også gerne fejre min mor og jeg glæder mig især til at se min lillesøster, som Kasper kører til Viborg for at hente. Men når først jeg har været sammen med mennesker en hel weekend, trænger jeg virkelig til at gå i hi bagefter og lade batterierne op igen. Det hjælper lidt, med morgener som denne, hvor jeg har et par timer for mig selv, inden jeg skal ud af døren, og hvor Jesper stadig sover.


Nu vil jeg hoppe i løbetøjet, drikke en sidste kop kaffe og høre lidt musik, inden jeg skal ud af døren om en time.


Rigtig god søndag til jer.


Klem, Katrine


#tivolicph #københavn #søndagssnak #weekend #familie

Seneste blogindlæg

Se alle