Søndagssnak #5


Godmorgen alle sammen.

Jeg sidder her, med en kop kaffe, og forbereder lidt indlæg til den kommende uge (eller, prøver). Jeg har efterårsferie og lige nu, er jeg ret glad for, at jeg ikke skal op, og have undervisning i morgen.

I dag går turen til Esbjerg hvor jeg skal tilbringe de næste par dage sammen med min kæreste og hans familie. Jeg glæder mig til at bruge et par dage på at slappe af, gå lidt rundt i Esbjerg og bare være sammen med Jesper, og lære hans familie lidt bedre at kende.


Denne uge, har ikke budt på det helt vilde. Mest af alt studie, læsning og lidt træning. Onsdag aften, var Jesper og jeg, inviteret ud til min far, til aftensmad. Det er altid hyggeligt, og min far er ret god i køkkenet, så når vi skal derud, kan jeg altid se frem til både god mad og godt selskab.

Lørdag var vi til bryllup og barnedåb på Sjælland. Som i kan se på billedet, var vi fint klædt på. Det var min kusine der skulle giftes og hendes datter der skulle døbes.

Nu vil jeg pakke sammen, og gøre klar til at vende snuden mod Esbjerg. Jeg håber i har haft en dejlig weekend og er klar på en ny uge. Klem fra mig.

#søndag #weekend #søndagssnak #bryllup #ferie

CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle