Søndagssnak #49


Fra onsdagens foredrag i Silkeborg om de officielle kostråg og hvorfor vi tror på sundhedsmyter.


Hej med jer.


Så er jeg tilbage ved tasterne igen - klar med et lille søndagsskriv. Der er kaffe i koppen og musik i ørene. Jesper sidder overfor mig og sipper til sin egen kop kaffe og jeg nyder Opening the Gates mens jeg skriver. Den får mig altid til at slappe af og giver mig ro i hovedet.


Jeg sidder med et smil på læben, for når alt kommer til alt, har jeg haft en dejlig uge. Især weekenden her har været god. Vi har været hjemme i lejligheden hele weekenden til en forandring og brugt både fredag og lørdag på rengøring og oprydning. Både køkkenet og badeværelset har fået en ordentlig omgang.


I går aftes havde jeg en veninde på besøg til middag og et par glas vin efterfulgt af live musik på Fairbar. Vi sluttede af med en whisky sour på Drudenfuss inden vi gik hver til sit. Som i kan se på mit seneste instagram post her var vi begge i ret godt humør.


Weekenden har i det hele taget været et dejligt afbræk fra studiet. Selvom jeg har arbejdet lidt på en opgave der snart skal afleveres, har jeg alligevel følt jeg har fået et lille pusterum. Et meget tiltrængt pusterum faktisk. Der har været lidt problemer i studiegruppen og det har slået mig lidt ud af kurs, så jeg glæder mig til at komme tilbage på sporet i løbet af næste uge.


Det er ikke altid nemt med studiegrupper, for det kræver at man kan regne med hinanden og finde ud af at forventningsafstemme ordentligt. Egentlig er det en fed udfordring og der er meget læring at hente i gruppearbejde, men lige i vores tilfælde er der mere arbejde end læring at hente, og det er lidt ærgerligt.


Vi er egentlig 4 i min studiegruppe, men lige nu er det kun 2 af os, der rent faktisk laver noget, fordi der er nogle personlige problemer i spil. Jeg er dog sikker på vi nok skal få styr på det hele i sidste ende og personligt har jeg faktisk heller ikke noget imod at trække et tungere læs. Jeg vil faktisk rigtig gerne bare have det overstået og afsluttet. Kender i ikke godt det? man når til et punkt hvor det faktisk ikke er så vigtigt hvem der klarer hvad, men mere at det bliver klaret?


Anyways, nu vil jeg pakke computer og studietanker væk lidt og være praktisk med Jesper i lejligheden.


Søndagsklem, Katrine


I næste uge skal jeg...

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle