Søndagssnak #48(fra min morgentur til havet i går)

Godmorgen. Hvordan har i det her til morgen?

Jeg er i Esbjerg med Jesper og har sat mig til rette i køkkenet med min computer, mens jeg venter på at resten af huset vågner.

I denne uge, har jeg brugt meget tid på studiet. Tideligt op og sent hjem. Det har været nogle lange dage med både undervisning og udvalgsmøder, og mine morgener er blevet brugt med hovedet i bøgerne eller fingrene på tasterne. De sidste 2 uger har jeg faktisk følt mig en anelse bagud og stresset, så torsdag eftermiddag besluttede jeg mig for at holde pause fra det hele og bare nyde min lillesøsters selskab.

Hun skulle til køreprøve i torsdags og vi havde aftalt at ses efter, så lidt over 14 cyklede jeg mod Harald Jensens plads hvor køreskolen ligger og ønskede hende tillykke med kørekortet. Sej som hun er bestod hun i første forsøg og kan snart køre hen hvor hun vil. Vi fejrede med et glas vin på Salling Rooftop og æbleskiver hos mig senere. Jeg ELSKER at have min søster på besøg. Det er noget af det bedste jeg ved. Når hun endelig er her har jeg overhovedet ikke lyst til at hun skal tage hjem. Jeg bliver en smule pylret og jeg kneb da også et par tårer da hun var kørt i torsdags. Det er interesant hvordan en enkelt dag kan være så kontrastfyldt - fyldt med glæde, men også lidt sorg.

Fredag morgen kom min mor forbi til en snak og en kop kaffe, inden jesper og jeg pakkede sammen og kørte mod Esbjerg. Det er en anden ting jeg ELSKER - at have mennesker jeg holder af, forbi til morgenkaffe. Man kan nå at snakke om så meget over en kop kaffe og føle at man har set hinanden, selvom der ikke var tid til mere.

Da Jesper og jeg kom til Esbjerg kørte vi direkte til reception i Jesper's fars firma. 150 mennesker var forbi for at fejre at Jimmie er fyldt 50 år. Igår hjalp vi så med at skabe overblik over de mange fine gaver og til aften tog vi ud og spiste sushi med Jesper's søster, hendes kæreste og deres lille datter Iben.

Lige om lidt kommer de her forbi med morgenbrød, så jeg har lige været inde at vække Jesper og mon ikke hans forældre også snart er oppe og ude af fjerene.

Jeg vil lukke computeren ned for nu og ønske jer alle en dejlig søndag.

Klem, katrine

#søndag #weekend #søndagssnak

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle