Søndagssnak #46Godaften venner

Sikke et finurligt vejr vi har haft i dag. Jeg vågnede op til et tyndt lag sne på altanen - og da min mor og jeg, kørte fra Svømmehallen i Lystrup mod Ugelbølle, begyndte det at hagle, og det gjorde det så en halv times tid, indtil solen bragede frem gennem skyerne.

I denne uge er temperaturen da også faldet lidt. Jeg har både måttet finde handsker og det store halstørklæde frem. Luften har duftet lidt af vinter og jeg er spændt på at se hvilket vejr vi får gennem november, for oktober har da haft nogle ret heftige humørsvingninger.

Hvis jeg skal vurdere ugen der er gået, sidder jeg tilbage med en dejlig tilfreds fornemmelse i maven. Jeg har haft en god uge og føler mig egentlig ikke bagefter med noget - som jeg ellers egentlig godt kan om søndagen. Det kan tænkes, at jeg har skruet forventningerne til mig selv ned, men egentlig tror jeg mere, det er fordi jeg har prioriteret de ting, der betyder mest for mig og lagt mit fokus der. Jeg har bl.a. prioriteret at læse, at lave god mad, at være i godt selskab, at give min krop ro og at få nogle praktiske ting på plads. Resten, de lidt overflødige ting, som jeg ellers godt kan skrive lange to-do lister om, dem har jeg valgt fra.

Noget der har gjort mig i ekstra godt humør, er de indlæg jeg har delt på bloggen. I sidste uge delte jeg dette indlæg og i denne uge dette. Begge indlæg er skrevet med henblik på at starte egen praksis og indvie jer i mine planer. Det er en spændende fremtid jeg går i møde tror jeg.

Idag, har jeg traditionen tro, været i svømmehallen med min mor. Så tog vi hjem og plantede en masse blomsterløg (tulipaner og påskeliljer) i hendes have, og bagefter fik jeg lidt økonomisk vild og vejledning omkring prissætning, moms og skat. Jeg er også blevet CVR registreret og lige om snart er jeg officielt ejer af eget firma. VILDT!

Vi fejrer det med rødvin og æbleskiver. Så nu vil jeg pakke computeren sammen og skåle med min kæreste.

Jeg håber i har haft en dejlig weekend?

Søndagsklem, Katrine

#søndag #weekend #søndagssnak

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle