Søndagssnak #45Godmorgen.

Jeg kommer lige fra yogamåtten og tænkte, at nu hvor jeg har fået lidt morgen-ro over sind og krop, ville det være nemt at lade et lille søndagsskriv strømme ud gennem fingrene.

Ugen her, har budt på en masse gode stunder. Jesper og jeg startede bl.a. ferien med en forlænget weekend i Lalandia med hans familie, hvor jeg virkelig lod det indre barn fylde i mig og prøvede samtlige rutchebaner i vandlandet. Jeg havde naturligvis pakket mit løbetøj og kom også ud på et par morgenture.

Mandag, var jeg til mit allerførste Tupperware party - hos min mor vel at mærke, og det var faktisk ret hyggeligt. Jeg havde også fornøjelsen af at have en god veninde og hendes fars kæreste ved min side, så jeg ikke var den eneste, der var til Tupperware party for første gang.

Tirsdag og onsdag var to stille og rolige dage, med henholdsvis læsning, afslapning og praktiske gøremål. Som i måske har set på instagram er jeg begyndt at sælge ud af mine knytninger og tirsdag, fik jeg sendt et planteophæng hele vejen til Aalborg. Et ret fantastisk øjeblik.

Torsdag blev en noget pakket dag, med selskab fra morgen til aften. Jeg var oppe ved 6-tiden og ude på en løbetur inden min studiegruppe kom forbi. Vi har gang i 2 projekter, som vi brugte en god håndfuld timer på. Om aftenen tog vi til middag hos min far, hvilket altid er rigtig hyggeligt - god mad, godt selskab og et glas vin eller to går man aldrig helt galt i byen med. Da vi var hjemme igen ved 22-tiden, kom et par af mine gymnasieveninder forbi til et spil Game of Life og et par øl. Et par timer over midnat tog vi på jagt efter pomfritter til mig og så hoppede vi på hovedet i seng. Torsdag var også dagen hvor jeg fandt tid til at dele nogle ret fede nyheder om mit valg om at starte op selv (her).

Dagen efter sov jeg til over 10, hvilket er en yderst sjældenhed for mig, så jeg var ret imponeret. Vi brugte formiddag på at flade ud på sofaen, med morgenmad og Rock of Ages. Senere fik jeg en veninde på besøg til sushi og bryllupsfilm, mens Jesper var taget i byen med et par venner. Resten af fredagen brugte jeg på at arbejde på bloggen her, og projekt selvstændig.

Igår var jeg ude på en god lang løbetur om morgenen og nød den lækreste matchabowl til morgenmad da jeg kom hjem. Om formiddagen tog jeg i byen med min mor og vi prøvede sweatre og jeans i massevis, fik den obligatoriske gulerodsbolle fra Salling og testede samtlige læbestifter fra Nilens Jord. Jeg investerede i de mest perfekte Jeans fra Tommy Hilfiger, som jeg måske godt kunne finde på at vise frem her på bloggen. Jeg er over tid blevet noget af en jeans pige, men jeg er ret selektiv med hva jeg hopper i og er altid på jegt efter noget helt konkret. Så det kan godt tage mig noget tid, før jeg finder det helt rigtige, men sørme så, om ikke jeg fandt et perfekt par igår.

Om en lille time, svinger min mor her forbi og så tager vi i svømmehallen. Senere står den på Aros med Jesper og så skal jeg vist også have læst lidt til næste uge.

I grove træk, er det hvad denne uge har budt på af fornøjelige ting, for mit vedkommende. Jeg håber i har haft en lige så skøn uge som jeg, hvad enten den har budt på ferie eller almindelig arbejdsuge.

Søndagsklem, Katrine

Set: Negin Mirsalehi's seneste Vlog

Hørt: Starship - We Built This City

#weekende #søndag #søndagssnak

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle