Søndagssnak #44Godmorgen.

Jeg har netop, sat mig til rette ved stuebordet, og gennem de duggede ruder, kan jeg se den fineste morgenhimmel - orange, gule, grønne og blå nuancer strækker sig langs horisonten. Simpelthen så fint.

Inden længe, hopper jeg i løbetøjet og så tager jeg til Moesgård med min mor. Vi skal nemlig til trail løb. Der er mange ting, jeg kan lide at bruge mine søndage på og løb er uden tivivl, en af dem. Vi har heldigvis mange af dem i Aarhus og omegn, så den der helt særlige løbestemning, behøver man ikke savne længe.

Her på det seneste, har jeg faktisk leget lidt med ideen, om at lave en løbeguide over de mange motionistvenlige løb i, og omkring, Aarhus. Hvordan lyder det? Jeg har jo efterhånden været til en hel del af dem, flere gange endda og måske kunne det være rart at læse lidt om de forskellige løb, udfra en ganske almindelig løbers synspunkt? Lad mig endelig vide hvad i syntes om ideen.

____________________________________________________

Når jeg sidder her og kigger lidt rundt i lejligheden, kan jeg ikke lade være med at tænke, hvor dælen tiden forsvinder hen. Jeg syntes ligesom ikke det er så længe siden, at min familie var forbi for at fejre min fødselsdag og nu er vi godt en uge inde i oktober. Men, jeg er jo nok ikke den eneste der syntes tiden går stærkt. Jeg har egentlig heller ikke noget imod det. Det handler vel lige så meget om hvordan jeg selv vælger at se på tiden og bruge den. Ja lidt filosofisk har man vel lov til at være. hehe.

Denne uge har da også være lidt pakket, med lange dage på studiet og lidt forskellige planer efterfølgende. Tirsdag var vi eksempelvist i Ugelbølle og spise aftensmad hos min mor, sammen med min storebror, der har været på visit fra Slagelse og så har vi brugt et par aftener på at krølle os sammen på sofaen, med en god film. Torsdag tog jeg på brætspilscafeen med en gruppe venner fra studiet, et par timer, og så gik jeg hjem og begravede mig i min dyne, mens Jesper var i byen.

Fredag formiddag havde jeg min gode veninde Maria forbi til et lille knyttekursus og et par kopper kaffe. Sandt at sige, har jeg haft en ret dejlig uge og nu vil jeg starte ugens sidste dag ud, med en god løbetur i fællesskab med en masse andre friske løbere.

Søndagsklem, Katrine

Set: Bohemian Rhapsody - Official Trailer

Er jeg den eneste der glæder mig helt vildt, til Bohemian Rapsody kommer i biograferne! Jeg bliver høj, bare af at se traileren. Jeg har hørt Queen siden jeg var ret lille og der går som oftest ikke en uge, uden jeg lytter til Somebody To Love eller I Want To Break Free.

Hørt: Hell - Eliza and the Bear

#moesgaardtrailrun #trail #søndag #løber #weekend #søndagssnak

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle