Søndagssnak #43(Jeg havde egentlig håbet at jeg kunne nå at knipse et billede af kagebordet inden gæsterne kom, men det glemte jeg alt om da de første gæster trådte ind af døren og det bedste af det hele var at mobilen næsten kun var fremme denne ene gang da billedet blev taget)

Godmorgen <3

Da min alarm ringede klokken 7.30 her til morgen, blev jeg lidt overrasket over, at min første tanke var "allerede". Men det kræver også noget energi at holde middagsselskab og have gæster på besøg, som vi havde igår, selvom det er mindst ligeså hyggeligt. Op det kom jeg dog, og slæbte dynen med ind i sofaen, hvor jeg vågnede til et afsnit af Modern family, mens jeg gumlede på et æble.

Om et par timer får jeg et par gode veninder på besøg til lidt let brunch og forhåbentlig en god snak og så tager Jesper og jeg ind på Aros til foredrag.

Både sidste weekend og denne, er gået med fødselsdagsfejring - og jeg elsker det! Der er næsten ikke noget bedre end god mad og godt selskab, og så nyder jeg faktisk forberedelserne næsten ligeså meget som selve begivenheden. Vores lørdag blev dog en noget pakket dag og alle timerne op til gæstens ankomst, var afsat.

Der er dog noget helt særligt, ved at stå op og vide, hvad man skal gå i gang med, og så bare køre på højtryk i et par timer. Sådan har jeg det i hvertfald. Næsten alt flaskede sig som jeg havde håbet igår og vi havde bare en god rytme, mig og Jesper. Udover det fantastiske selskab, god mad og fine gaver, var prikken over i'et at vi nåede at hente vores nye spisebord om morgenen og kunne levere det lånte retur, til deres retmæssige ejere. Det ser så fint ud op af den orange væg.

Nu hvor jeg sidder her, stadig lidt halvtræt og tung i hovedet, er jeg ret glad for, at jeg ikke skal op til undervisning i morgen, men lige har mandagen til at tage tingene i mit eget tempo og få læst lidt også. Idag, er der nemlig også meget på programmet, men jeg glæder mig til det hele.

Jeg tror jeg vil lave mig en lille kop kaffe, skrive dagens to-do, hoppe i noget tøj og så give mig i kast med dagen. Lyder det ikke som en god idé?

Rigtig god søndag til jer.

Klem, Katrine

#søndag #weekend #søndagssnak

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle