Søndagssnak #42Godaften venner.

Klar til en ny uge? Jeg kunne måske godt bruge en søndag til, eller bare en dag til, uden planer. Jeg har nemlig fået nogle gode bøger i fødselsdagsgave, som jeg faktisk hellere vil tilbringe min mandag med, fremfor at tage til undervisning på studiet. En halv dags tid under dynen med et par kopper kaffe og en bunke bøger, ville ikke være helt dårligt, men mon ikke jeg kan finde tid til det en anden dag. Det tror jeg nu nok - undervisningen skal jo også passes.

Apropos nye bøger, så er jeg netop gået i gang med den engelsk oversatte udgave af Søren Kierkegaards Begrebet Angst. Den købte jeg sammen med en bog af Michel Houellebecq og en bog af Brad Evans og Henrey A. Giroux på Black Friday sidste år. Jeg er ikke nået til selve bogen endnu, for oversætterens intro er lidt hård at komme igennem, men jeg håber på at komme lidt længere enten senere i aften eller i løbet af i morgen. Jeg kan dog allerede nu konkludere at jeg gerne vil læse den på dansk også, for jeg tror der er meget jeg misser i oversættelsen, men jeg kan mærke, at min hjerne arbejder, mens jeg læser og det er ret fantastisk, også selvom det hele ikke giver mening første gang.

Hver gang jeg skriver søndagssnak, syntes jeg altid at ugen bare er suset forbi. De sidste par uger har jeg sådan glædet mig til at fejre min fødselsdag i lørdags, og her til morgen syntes jeg bare aftenen var gået alt for stærk. Jeg elsker sådan at have min familie på besøg og ville ønske jeg kunne gentage aftenen en gang til. Bare med lidt bedre forberedelse og planlægning, men alt i alt var det en fantastisk fødselsdag, der i øvrigt startede ud med en morgensnak med min far efterfulgt af kaffe, Castle Rock og en morgensnegl fra Emmery's, med Jesper. Ikke helt dårligt, hvis jeg selv skal sige det.

Idag var jeg så i svømmehallen med min mor. Det er blevet lidt af en søndagstradition, som jeg allerede værdsætter en hel del. Jeg elsker langsomme søndage, men jeg elsker også at bevæge mig og derfor syntes jeg, en tur i svømmehallen, er perfekt. Jeg kan svømme i mit helt eget tempo, gå en tur i saunaen og så føler jeg mig både frisk og afslappet bagefter. Søndagsluksus kalder jeg det ;-)

Nå ja, og så har jeg endelig fået set Breakfast Club. Mens Jesper stadig lå og boblede her til morgen, listede jeg ind i stuen med en af vores dyner og en portion havregrød, og så tilbragte jeg de næste 97 minutter til eftersidning med Richard, Brian, Claire, John og Allison. Filmen har sin charme, ingen tvivl om det, men jeg ved nu ikke helt om jeg syntes den er hypen værd. Der er bare nogle ting, som måske fungerer i filmen, men som jo langtfra giver mening i virkeligheden, under samme omstændigheder... såsom at John sidder på toppen af en statue og danser og at deres forældre ingen indskydelser har over at deres døtre bliver kysset på, lige for næsen af dem, af 2 unge fyre de slet ikke kender. Men... nu er det jo også bare en film og selve temaet om hvordan selv de mest forskellige mennesker kan have ting til fælles er sådan set rigtig godt.

Det var vist hvad jeg havde på hjerte idag og nu syntes jeg sørme også, at jeg hører Jespers Brownie kalde fra køleskabet, den kan jeg jo heller ikke lade vente for længe. hehe.

Kan i nu have en dejlig aften og en god start på ugen.

Klem, Katrine.

Det har jeg set:

Negin Mirsalehi's seneste vlog

Det har jeg hørt:

3/3 af The Japanese House

#weekend #søndag #søndagssnak #hverdagssnak #breakfastclub

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle