Søndagssnak #41( lidt bog-kiggeri hos antikvarianten igår, der har udsalg i anledning af festugen. Vi kom hjem med en gammel bibel og en bog om Kant )

Godmorgen verden :-)

Jeg har lige, lavet mig selv en kop te og sat mig til rette i sofaen. Nu, når jeg sidder her og tænker over det, syntes jeg ugen er gået ufattelig stærk. Men sådan syntes jeg tit jeg har haft det, hver gang jeg har sat mig for at skrive søndagssnak.

Det har ellers ikke været en travl uge, men der har da være lidt at se til hver dag. Jeg er jo bl.a. tilbage på studiet, hvilket nok ikke er gået nogens næse forbi, hvis i følger med på instagram eller har læst nogle af mine seneste indlæg. Det har jeg det rigtig fint med, jeg kan godt lide at studere. Jeg er lidt langsom, men selve processen i at sidde hjemme og læse for så at følge op på det til undervisningen kan jeg godt lide. Især alle de humanistiske fag, syntes jeg er meget spændende. Vi begyndte på etik i fredags og selvom vores underviser er meget flyvsk og nemt drøner ud af en, måske knap så relevant, tangent, så syntes jeg læsningen er interessent og sætter en del tanker igang.

Det er da også det, det meste af dagen skal gå med, læsning. Det er i hvertfald planen. Jeg har en god håndfuld sider der skal læses til projekt management i morgen og så er jeg igang med en tekst til etik på onsdag også. Men først, skal jeg have lidt morgenmad og så skal jeg i svømmehallen med mor. Måske kan jeg lokke hende med ud og kigge lidt planter bagefter og så skal jeg altså også hjem og læse.

Igår var vi til Plantemarked på Godsbanen, men vi kom kun hjem med en meget lille bitte vase. Der var ellers rigtig mange flotte planter, men vi er egentlig på jag efter noget helt specielt og det de havde på godsbanen var altså bare en anelse dyrere end hvad vi har råd til at give for en plante lige nu.

Vi vil enormt gerne have noget stort, fordi vi har så højt til loftet. Igår kiggede vi på figenplanter og gummitræer, begge noget der bare er flottere jo større de er, men jo større de er, jo højere bliver prisen naturligvis også. Mon ikke vi nok skal finde noget på et tidspunkt.

Udover en tur på godsbanen, fik vi også besøg af en ven fra kollegiet, igår, som flyttede ud et par måneder før os. Han spurgte hvor længe vi havde boet i lejligheden og igår var det faktisk præcis en måned siden, vi fik nøglerne. Tænk engang, nu har vi boet her en hel måned. Vi begynder også så småt, at være faldet til og få gjort lejligheden til vores hjem. Igår modtog vi faktisk en pakke med lidt sager jeg har købt online hos H&M, som kan hjælpe med at pryde vore hjem lidt. Jeg er meget glad for deres conscious linje, så jeg har købt en pude til sofaen og en rigtig fin grøn dug til spisebordet, nu hvor vi skal have gæster til fødselsdagsspisning, flere gange denne måned. Lige nu bruger vi mit bord fra kollegiet som spisebord, men vi har egentlig bestilt et nyt fra Ilva, som gerne skulle komme ca. den 20. men hvis du nu blev færdige med det og vi kunne hente det inden den 15. ville det jo være helt perfekt!

Jeg tror mor lander i parkeringskælderen lige om snart, så jeg vil pakke sammen og komme i tøjet, så jeg kan stå klar når hun kommer. Jeg håber i har haft en skøn weekend?

Søndagsklem, Katrine

#weekend #søndag #søndagssnak

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle