Søndagssnak #40( veggie burger hos Juliette )

Glædelig søndag venner :)

Hvad har i på tallerkenen for idag? Jeg stod op uden noget som helst på programmet faktisk. Ellers har vi haft en rigtig søndags søndag herhjemme. Dvs. at vi er stået sent op og bare har brugt et par timer på at spise morgenmad, drikke kaffe og snakke. Nu har jeg været i bad, mens Jesper har støvsuget det meste af lejligheden og nu sidder vi med hver vores computer og gør hver vores ting. Ret hyggeligt og afslappende, hvis i spørger mig.

Jeg sidder med ryggen til køkkenet og kigger jeg forbi Jesper, kan jeg kigge ud over Aarhus' tage og lige hen til Bestseller bygningen. Jeg forestiller mig, at jeg kommer til at sidde her, ret ofte, i løbet af det kommende semester. Det er en god læse, tænke, skrive plads.

Hvis jeg skal se tilbage på ugen der er gået, så har jeg gået et par ture, dyrket morgenyoga på stuegulvet, knyttet, set en del Marvel film (vi skulle jo være klar til at gense Infinity War, da den kom på Itunes, i torsdags). Tirsdag spiste vi frokost på Juliette, mens det sidste lag maling, i stuen, tørrede og så gik vi hjem og hængte billeder op. Måske i spottede det på insta? Vi har også været ude at spise ved min mor, været sammen med gode venner og spist masser af brownie. Det kan godt være jeg elsker at stå i køkkenet, men Jesper bager en fantastisk brownie, som jeg ikke engang har lyst til at gøre efter, for alene det faktum at det er Jesper der har bagt den, gør den jo bare endnu bedre. Hehe ;-)

Onsdag cyklede jeg op på campus, for at hente nøgler til de udvekslingsstuderende vi får på dette semester, og fik også lige en hurtig snak, med vores psykologiunderviser fra sidste semester. Hun er en ret intimiderende kvinde - ment på den bedst mulige måde, for hun er simpelthen så dygtig til sit fag. Jeg havde en rigtig god eksamen i hendes fag og hun har flere gange fortalt mig, at hun syntes jeg er dygtig, men det er som om, det ikke helt synker ind hos mig. Jeg føler mig stadig så lille, når jeg står overfor hende. Kender i det?

Ydermere er jeg kommet tilbage i en rutine med at få brugt min kalender. Den har jeg haft lagt lidt til side her i somerferien - mest for at give plads, til at lade tiden løbe lidt fra mig, og bare være til. I ved, der hvor man bliver i tvivl om hvorvidt det er tirsdag eller lørdag. Det er dog rigtig rart at få et overblik over ugerne der kommer og tiden vi går ind i. Næste uge starter jeg nemlig på nyt semester og Jesper på kandidat. Så spændene!

Det var vist alt fra mig idag, jeg håber i har haft en dejlig uge :-)

Søndagsklem, Katrine

Det har jeg set:

TEDxNapperville - Daryl Davies

Det har jeg hørt:

The Unlikely Candidates - Ringer

#søndag #weekend #søndagssnak

Seneste blogindlæg

Se alle