Søndagssnak #4


Hej alle sammen. Har i haft en god weekend?

Jeg ved ikke med jer? men jeg syntes, søndag er en dejlig dag. Især hvis man ikke har de store planer og bare kan bruge dagen på småting og tage alting i et roligt tempo. Der er også noget dejligt ved, at en ny uge, venter lige om hjørnet. Jeg kan nemlig godt lide min hverdagsrutine med at stå tidligt op, spise morgenmad og drikke kaffe ved computeren, mens jeg tager mig af nogle praktiske ting eller klikker lidt rundt på youtube.

Det er første gang, i lang tid, at jeg er uden studiejob og derfor har helt fri i weekenden. Jeg har, i mange år, været vant til at skulle arbejde mindst én dag i løbet af weekenden, så det føles lidt mærkeligt ikke at skulle nogle steder.

Til gengæld, har jeg mere tid og energi, som jeg kan bruge på mit studie og på bloggen her. Det sætter jeg virkelig pris på, for jeg kunne godt mærke at det ligesom snart var tid til at ligge studiejobbet lidt på hylden.

Denne uge har budt på lidt af hvert. Jeg har afleveret en skriftlig opgave om bæredygtig livsstil med fokus på kost, givet mit hår et (midlertidigt) lyserødt makeover, været til fødselsdagsmiddag hos en veninde og været til fest på kollegiet.

Derudover, har jeg endelig fået ny computer og det føles simpelthen så rart. Den sidste uges tid har jeg haft lånt min fars bærbare og den er han nok glad for at have fået igen. Fredag eftermiddag kom min han forbi kollegiet, efter arbejde med min nye Macbook Air og hjælp mig med at sætte den op. Der er nu ikke noget, som hjælpsomme forældre.


#søndag #weekend #søndagssnak #macbookair

CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle