Søndagssnak #39


Godmorgen alle sammen og godmorgen bloggen.

Længe siden sidst... sådan føles det i hvertfald. Jeg har ikke, brugt meget tid, på bloggen, de sidste par uger. Der er simpelthen, gået ferie i den.

Jeg stod op for ca. 20 minutter siden og sidder nu, med et glas vand, ved min side og en maske, i ansigtet. Vi var til sølvbryllup igår, (Jespers forældres) så jeg håber, masken kan fjerne lidt af det præg, alkoholen og den sene sengetid, har sat på mit ansigt.

Det var nu ellers en fin fest med lækker mad og en masse glade gæster. Jeg var sågar, ude at danse, med både Jespers far og min ene bordhere til henholdsvis Dire Straits og YMCA. Jeg tror vi var hjemme omkring kl. 2 og så var det eller på hovedet i seng.

Derudover er vi jo lige kommet hjem, fra en uge i det græske. Da vi landede i Billund, torsdag eftermiddag, blev vi budt velkommen, af en ordentlig regnbyge, og vi hoppede næsten direkte, under den varme bruser, da vi kom hjem til Jespers forældre, i Esbjerg. Det er sjovt hvordan vi er gået fra kolde bade for at køle os ned fra varmen og så til et varmt bad der kan lune os fra den kolde regn.


Hvad angår Kalymnos, så var det en sand fornøjelse at være afsted og jeg kan varmt anbefale Kalymnos som græsk rejsemål. Især hvis man gerne vil være fri for turisme. Jeg tænker lidt at påbegynde en lille guide til Kalymnos, for jeg syntes virkelig den er en guide værd og der er mange gode oplevelser at finde på den lille græske ø. Jeg er næsten heller ikke i tvivl om at jeg skal tilbage, for der er mange ting jeg endnu ikke har set eller prøvet, og et par ting jeg gerne gør igen.

Guiden må dog vente lidt på sig, for idag, kører vi hjem til Aarhus. De er nemlig stadig igang, med noget Asbest forebyggelse, på kollegiet og er nu nået til Jespers gang. Så der er lige et par ting, inklusiv alle mine planter, der skal rykkes op til mig, inden de går igang i morgen.

Nå ja, og som de fleste af jer nok har spottet på instagram for et godt stykke tid siden, så har Jesper og jeg jo fået fingre i en fin lille lejlighed i Aarhus, som vi kan flytte i her fra den 1. Det tror jeg slet ikke jeg har nævnt her på bloggen, men vi glæder os helt vildt!

Det var alt hvad jeg havde for idag. Det blev bare til en hurtig opsummering om lidt af hvert, men forhåbentlig får jeg dedikeret lidt mere tid til bloggen inden længe. Der skal nemlig snart til at ske nogle ændringer og dem er jeg også lidt spændt på.

Ellers vil jeg bare ønske jer en rigtig dejligt søndag! :-D

#søndag #weekend #søndagssnak #sølvbryllup #kalymnos

Seneste blogindlæg

Se alle