Søndagssnak #38


Godmorgen.

Har i haft en god weekend? Min har været meget stille og rolig. Jeg har brugt det meste af tiden på at læse og skrive, nogle småting hist og her og så har jeg bare slappet af med Jesper om aftenen. MEN, idag står den på Aarhus city halvmarathon, så jeg har været lidt tidligt oppe så jeg kan få mad, kaffe og vand i systemet.

Aarhus motion som står bag Aarhus city halvmarathon har fundet på en ny tilføjelse til årets løb der hedder Run With Me. Ideen er at man som løber stadig kan få en del af løbeoplevelsen med, men uden at løbe hele halvmarathon ruten. Run With Me ruten svarer nemlig kun til de sidste 11 km af halvmarathon ruten og for at deltage skal du være tilknyttet én der allerede skal løbe hele ruten. På den måde kan man fungere som støtte og løbemakker til halvmarathonløberen og følges med ham eller hende i mål.

I år har jeg valgt at teste det nye koncept og er derfor tilmeldt som min mors løbemakker. Min seje reje af en mor løber nemlig hele ruten. Forhåbentlig kan jeg gøre de sidste 11 km lidt mindre hårde og lidt mere hyggelige. Når jeg kigger ud af vinduet, kunne det godt se ud som om vi får det lidt overskyet idag. Det krydser jeg fingre for, for selvom det er skønt med sol, så er overskyet altså bare et bedre løbevejr.

Lige nu, varmer jeg op med lidt musik herhjemme og inden længe, hopper jeg på cyklen og cykler ned mod musikhuset hvor jeg mødes med min mor inden starten lyder. For alle halvmarathonløbere starter løbet mellem musikhuset og rådhuset, mens det for os der løber Run WIth Me starter nede ved Filmbyen. Lige omkring kl. 11 skulle min mor gerne have tilbagelagt de første 10 km og så samler hun så mig op i Run WIth Me zonen, hvor jeg står placeret efter mit nummer, lidt ligesom til DHL stafetten, men istedet for en stafet, tager hun mig med.


(Billede fra mit første halvmarathon tilbage i 2014)

Det kribler og krabler egentlig i fingrene, for at skrive og dele en masse med jer, for mine tanker kører på højtryk, men jeg ved endnu ikke hvor jeg skal starte og jeg frygter, at hvis jeg først går igang, så kommer jeg ikke herfra lige foreløbig. Det må derfor vente og jeg tænker der bliver skriblet lidt i løbet af næste uge, der desuden byder på en del mere, end denne uge gjorde. Jeg skal både til Jespers dimission, hente min søster i Viborg, udgive mit sidste indlæg ovre på Emmas blog, ses med mine gymnasieveninder og til sommerfest om fredagen. Jeg skulle også gerne finde tid lidt kjoleshopping og til at tage forbi min mor i Ugelbølle.

Hvis ikke vi skrives ved inden, så ønsker jeg jer en god start på ugen :-D

Det har jeg set:

Lucas the Spider - Naptime

Det har jeg hørt:

Rise Against - Like The Angel - Ghost Note Symphonies

#aarhuscityhalvmarathin #aarhusmotion #runwithme #søndag #weekend #søndagssnak

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle