Søndagssnak #37


Godmorgen folkens.

Så er jeg tilbage med en lille søndagsopdatering. Det er jo ved at være et par uger siden jeg sidst kiggede forbi bloggen på en søndag, og jeg regnede egentlig ikke med, at indlægget ville være savnet. Der er dog et par stykker, der har spurgt ind til indlæggene og det gør mig så glad, at i interesserer jer.

Selv, syntes jeg faktisk det har været ganske fint med en lille pause, men jeg har også kunnet mærke at rutinen i at skrive søndagsindlæggene er god for mig. Det giver mig en form for struktur og stabilitet, så det er rart at være tilbage.

Jeg tænker at jeg vil starte indlægget ud med en lille gennemgang af ugen, som jeg gjorde det i begyndelse, da jeg startede med søndagsindlæggene. Dag for dag får i derfor en lille gennemgang af ugen der er gået.


Mandag morgen ringede alarmen kl. 5.30 og jeg startede dagen ud med den skønneste portion havregrød og en kop kaffe inde jeg hoppede på cyklen mode Emma der bor på Vestre Ringgade. Der var afgang fra Emma til Winnies fotostudie kl. 7.00. Her blev der lavet mad, stylet og skudt billeder til Spis Bedre. Billederne kommer først i bladet til næste år, men jeg er sikker på det bliv nogle fine serier. Vi var tilbage på Vestre ringgade ved 14 tiden, hvor Jesper hentede mig. Sammen kørte vi tilbage til kollegiet, fik lidt frokost og jeg brugte de næste par timer ved computeren inden jeg tog ned i byen for at mødes med min veninde Maja fra studiet. Vi spiste aftensmad på Streetfood og fik snakket lidt om hvordan det går os begge i praktik. Omkring kl. 20.00 tog jeg bussen hjem, hvor Jesper foreslog lidt aftentræning. Vi gik derfor ned i fitnessrummet her på Ravnsbjerg. Da vi var færdige kan jeg lige love for at dagens energidepot var opbrugt. Det eneste jeg kunne overskue, var et bad inden vi hoppede på hovedet i seng.

Tirsdag ringede alarmen først kl. 6.00 og jeg gik op i køkkenet på min egen gang og biksede en fin grøn matchabowl sammen og drak to kopper kaffe mens jeg skriblede løs på computeren. Så cyklede jeg over til Emma, hvor jeg skulle være kl. 9.00 og sammen gennemlæste og rettede vi det tredje og sidste blogpost i vores vaneføljeton inden det blev udgivet på hendes blog. Vi tog også en lille snak om hvordan praktikforløbet var gået indtil videre. Ved 12 tiden cyklede jeg hjem, snakkede lidt med Jesper, læste lidt og tog så Jespers bil til Ugelbølle. Jeg havde sagt ja til at være behjælpelig i min mors og genboens have og så blive til aftensmad. Måske så i lidt klip fra hækkeklipningen i min instastory? Efter arbejdet var der fællesspisning og rosé hos min mor.

Da jeg kørte hjem mod Viby om aftenen kørte jeg gennem Aarhus istedet for udenom, som jeg plejer. Jeg elsker Aarhus om aftenen, og at cruise igennem byen, er en super fin måde lige at få en føler på, hvad der foregår med byggerier osv. Samme procedure som mandag aften, var det i bad med mig og så på hovedet i seng.

Onsdag kunne jeg sove til kl. 7 - og det gjorde jeg. Jeg var simpelthen så træt efter tirsdagens havearbejde, så der blev virkelig sovet til den store guldmedalje. Jeg lavede en kop kaffe og en portion havregrød til morgenmad. Det er altid en vinder morgenkombination. Så var det op på cyklen og igen mod Vestre Ringgade. Her sad jeg og skriblede løs på computeren i et par timer mens Emma og William (ham der hjælper med film til eks. youtube) filmede videoer til Femina. Omkring kl. 12 spiste vi lidt frokost sammen og så cyklede jeg hjem igen. Da jeg kom hjem lavede jeg mig en iskaffe, som jeg nød ved computeren. Senere satte jeg mig til at læse i en gammel børnebog fra min barndom, jeg søger nemlig inspiration i mine yndlingsbørnebøger, for at finde ud af hvorfor jeg kunne lide dem. Til aften, mixede vi lidt af hvert fra køleskabet sammen til 2 gange salatskåle og spiste dem inde ved Jesper mens vi så det nyeste afsnit af Westworld. Herefter gik jeg en lille tur og fik en snak med begge mine forældre. Jeg savnede en kasse med gamle sager, der blev pakket ned under flytning for et par år siden og som i kunne læse forleden dag, stod den heldigvis på min fars loft.

Torsdag gik turen endnu engang til Winnies fotostudie og for mit vedkommende var det sidste gang jeg skulle derud, i forbindelse med praktik. Der skulle skydes nogle "step-by-step" serier til Spis Bedre og da vi var tilbage i Aarhus cyklede jeg ned til Ceres Byen hvor Jesper netop var kommet ud af eksamenslokalet. Nu skal han bare forsvare sin bachelor på tirsdag og så er han færdig på læreren. Hvor er det vildt!

Jeg fandt ham nede foran The Lazy Wombat og sammen gik vi ned i Byen. Vi spiste lidt rester fra fotoshootet og så gik vi forbi Ben & Jerrys ved Salling og fik is til dessert. Utroligt nok var vi begge to totalt udmattede - mig efter fotoshoot og Jesper efter eksamen så vi hoppede faktisk bare på bussen hjem. Vi krøllede os sammen i Jespers sovesofa og så Money Ball med Brat Pitt. Herefter satte vi os med hver vores computere og hen af aftenen biksede vi så en gang bagels med spinathummus og forskellige grøntsager sammen.

Fredag havde jeg fornøjelsen af, på skift, at tilbringe tid med nogle af mine yndlingsmennesker. Først min far, så min mor, herefter min gode veninde Maria og efter at have brugt lang tid på at besvare nogle mails i relation til bloggen, stod den på sushi fra vores foretrukne biks Teriyaki.

Jesper valgte aftenens film som faldt på Darkest Hour. Den kan anbefales hvis man har en interesse i krigen og Englands plads i historien, men jeg ved næsten ingenting om hverken krigen eller Winston Churchill. Det jeg fandt mest interesant var faktisk, at Dunkirk udkom samme år og at begge film portrætterer forskellige historier i præcis samme tidsrum og set fra 2 vidt forskellige vinkler. Samme personer nævnes og ses i begge film men naturligvis spillet af forskellige skuespillere. Personligt syntes jeg Dunkirk var en væsentlig bedre film end Darkest Hour.

Lørdag morgen havde jeg rig mulighed for at sove længe men mit indre ur vækkede mig ca. halv 7. Jeg stod derfor op, gik op til mig selv og kørte min lille morgenrutine. Jeg satte mig ved computeren og gav mig til at afstemme bank. Herefter brugte jeg tid på lidt selvforkælelse og brugte min tørbørste mens jeg så lidt youtube. Bagefter gik jeg i køkkenet og lavede bagt havregrød, som jeg tog med ned til Jesper og vækkede ham med de få vers af forskellige fødselsdagssange jeg nu lige kunne huske. 24 år blev han igår og vi fejrede det med lidt morgenhygge, Pizza på Gorms om aftenen og et par spil pool på Sharks. Jespers sidste eksamen fylder rigtig meget. Det er lige til at tage og føle på hans eksamenshumør, så det brugte han det meste af dagen på at sidde med og så fejrer vi ham lidt ekstra på tirsdag når han endelig er færdig.

Om en times tid står den på Alt For Damerne løbet i mindeparken med min mor og så tror jeg altså jeg skal have gjort et godt huk i Den, der lever stille, så jeg kan blive færdig og fortsætte med stakken af bøger der skal læses henover sommeren.

Jeg håber i har haft en dejlig weekend og at søndag ikke stikke hurtigere af end at i kan følge med :-D

DET HAR JEG HØRT:

Ny musik fra 30 Second To Mars kører altid på repeat.

Rescue Me - 30 Seconds To Mars

DET HAR JEG SET:

Grease har lige haft 40 års jubilæum! Hvor er det vildt! Filmen er fra 1978 og selv da jeg var barn var den et hit og til fastelavn på efterskolen var der endda en gruppe piger der var klædt ud som Pink Ladies - Går den mon nogensinde af mode?

Grease Director Breaks Down the "You're The One That I Want" Scene

#søndag #weekend #søndagssnak

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle