Søndagssnak #34


God formiddag folkens - sikke et skønt vejr at være stået op til.

Jeg har vinduet åben og der blæser en let vind ind på mig, fuglene synger og her dufter næsten af sommer. Den er perfekt, denne lille stund.

Og søndag blev det endnu engang. Tiden går stærkt og særligt nu er jeg ret glad for det, for sommerferien nærmer sig med små skridt og jeg glæder mig sådan til en stund uden deadlines, hvor jeg som det første om morgenen kan sætte mig med fødderne i sandet og en bog i hånden. Lige nu læser jeg 'Den der lever stille' og jeg håber lidt at kunne blive færdig med den før turen går til Kalymnos, så jeg kan tage hul på én af mine mange andre bøger, der venter på at blive læst.

Som i nok har bidt mærke i, enten her på bloggen eller ovre på instagram, så har denne uge budt på praktik og jeg har været med ude at skyde billeder hos den sødeste fotograf der hedder Winnie.

Der har også været tid til lidt ren hygge. I fredags kom noget af Jespers familie på visit i Aarhus og vi tog derfor på Juliette og spiste frokost. Jeg har kun været på Juliette 2 gange, men det er godt nok et skønt sted og maden skuffer virkelig ikke. Tidligt på aftenen kørte jeg så ud til Engsøen og løb en tur med min mor.

Igår tog jeg ud til min far i Lystrup for at låne rystepudser og indkørsel i solskinnet så jeg kunne fikse min efterhånden ret slidte bordplade. Sikke en forskel. Den fik også en lille tur med penslen og jeg overvejer, istedet for at slibe, male og sætte de gamle ben på, om jeg istedet skulle købe 2 af disse, men de virker en anelse store og kluntede, til min lille bordplade, så måske jeg bare skal fikse benene også.

Min far og hans forlovede Marianne er i øvrigt ved at renovere deres kælder efter en vandskade og det bliver noget så fint, skulle jeg lige hilse at sige. Min far og en af hans gode kammerate var i fuld gang med at ligge fliser, da jeg kom trillende ind ad indkørslen. Ved fyraftenstid, fik vi os alle et glas vin i eftermiddagssolen og så trillede jeg hjemad igen med min nymalede (og tørre) bordplade. Jeg sidder her og beundrer det nu - jeg er sku lidt af en handywoman og ret stolt af det.

Jeg håber i har haft en dejlig weekend? om ikke andet, ønsker jeg jer en dejlig søndag :-)


(mig, klar til en tur om engsøen med mor)


(en lille bid af min fars dejlige have.)


(resultatet af en tur med en rystepudser og en gang oliemaling)

Det har jeg lyttet til:

Mine favoritter af Sting

Det har jeg set:

Pure Souls Session

#søndagssnak #søndag #weekend

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle