Søndagssnak #33Godmorgen folkens, mon nogle af jer er lige så tidligt oppe som mig?

Jeg havde egentlig sat en alarm til kl. 7. men jeg vågnede lidt i 6 og kunne ikke rigtig ligge mig til at sove igen, så jeg stod op og listede op til mig selv. Så kom jeg også igang med Den, der lever stille.

Jeg sidder bare midt i min seng og her er faktisk næsten overdøvende stille, bortset fra en fjern pipen fra nogle fugle udenfor og lyden af mine fingre når de rammer tasterne. Himlen er helt blå og klar, udenfor vinduet.

Dagen i dag, har jeg glædet mig ret meget til. Idag starter jeg nemlig i praktik, sådan næsten da. Emma (som jeg skal i praktik hos) afholder bogreception for sin nyeste kogebog Grøntsagsglæde i dag. Det foregår lige her i Aarhus, i nogle lokaler under LYNfabrikken. Jeg er vist mest af alt med som en ekstra hjælpende hånd og så kan jeg samtidig få et indblik i noget af det Emma laver i sin lille (men ret imponerende) bussiness.

Receptionen er åben for alle, og varer fra 14-16. Der vil være grønne smagsprøver, fine blomster og rabat på den nye kogebog. Så hvis i har lyst kan i altså stadig nå at svinge forbi, på denne søndag eftermiddag.

Som i måske allerede ved (jeg har i hvertfald fået nævnt det et par gange) så stod sidste uge i eksamens tegn og der blev læst og skrevet på livet løs. Ja jeg lavede næsten ikke andet. Et par enkelte løbeture, et foredrag med Camilla Pi, aftensmad på streetfood, en gåtur i dyreskoven med mor og et glas vin med en veninde var hvad der ellers blev tid til. Det lyder nu heller ikke så skidt endda, men lidt andet skal der også helst på programmet i sådan en eksamensperiode for mit vedkommende, ellers bliver jeg bare skør. Det må der være nogle af jer der kan nikke genkendende til?

Jeg har da også fået delt lidt herinde. Jeg har bl.a. delt er par hverdagsglimt og min månedlige Spotify playliste, men jeg håber da også på at få blogget lidt mere de næste par måneder, bare fordi jeg virkelig har lyst. Og, så håber jeg selvfølgelig i har lyst til at læse med.

Håber i får en dejlig søndag og komme rud og nyder det gode vejr :-D

Det har jeg lyttet til:

Superfresh - Jamiroquai

Det har jeg set:

Matthew McConaughey - 5 minutes for the NEXT 50 years of your life

#søndagssnak #søndag #weekend #bogreception #lynfabrikken

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle