Søndagssnak #32


Listen med de gode ting er lang her til formiddag. Jeg er simpelthen så glad, det er skønt og jeg har danset rundt som en tosse efter jeg vækkede Jesper. "Nu kan jeg vist ikke strække den længere" får han mumlet, efterfulgt af "du er bims" mens jeg vifter rund med armene i vejret.

Jeg har læst om jern her til morgen (ikke at jeg fattede så meget af det), vi har et øget behov når vi er i "voksealderen" som er de første par år vi er født (efter 6 måneder) og i teenageårene. Så har jeg plejet mig selv med den skønneste portion morgenmad og et fodbad, mens jeg har forberedt til eksamen, med en kop kaffe ved min side, og solen skinner. (og fuglene synger). Kan det blive meget bedre? Jeg tror det ikke. JO, mine planter vokser så fint for tiden, det er tydeligt at se og den grønne farve i solskinnet gør glad.

Nåh jo, og så lige en sidste ting. Jeg er hammer stolt over gårsdagens indlæg, det hjalp sku' på tanketrykket :-D

Hvordan har i det? Har i nydt weekenden? Har i spist hveder?

Jeg har ikke, men jeg har tænkt på det og overvejet det, om det var noget jeg burde, men så vidt jeg kan huske, har vi aldrig rigtig gjort det i min familie, så det siger mig ikke lige noget.

Ugen her har været ret, ja hvad skal man kalde det. Der er ikke sket det store. Mit studie bærer virkelig præg af at det er eksamenstid nu, at vi skal i praktik lige efter og at sommeren nærmer sig. Her i Danmark kommer vi jo næsten i sommerhumør så snart foråret rigtig indtræder, for det er nærmere tilstedeværelsen af sol end de egentlige måneder der er afgørende for vores adfærd. En lille smule sol og trapperne foran Cross Café er pakket og ligeså er området udenfor Street Food for ikke at tale om Den Permanente hvor du kan suge solen til dig op af rækværket. Jeg elsker det! Jeg har også købt Sun Lolly. Det er ligesom min sol-tradition.

Onsdag løb det der samarbejde med læreruddannelsen, jeg har skrevet om, af stablen. Vi tog ud på en folkeskole og havde sådan en sundheds tema-dag og til trods for at der manglede en smule struktur var det ret fedt. Jeg er tosset med børn især de mindre af slagsen, deres umiddelbarhed, tillid og åbenhed er så fantastisk. De kendte os jo ikke men efter få timer kan de ens navn og er totalt indforstået med at det er os der er "de voksne" og " bestemmer". Der er næsten ikke noget bedre end sådan en lille barnestemmer der kalder efter råd og vejledning "Katrine, Katrine, hvor skal vi hen nu?", "Katrine må vi godt får et jordbær". Og stå-tik med en flok vildbasser, hold nu fast det er sjovt.

Og så var vi til 100 års fødselsdag i sidste weekend fordi Jespers forældre begge fylder 50 i år. Her løb vores lille april-deal ud i sandet, fordi jeg ikke kunne stå for den fantastiske brownie de serverede til dessert. Vi havde jo lavet en deal, mig og Jesper, om at han ikke måtte spise is og jeg ikke måtte spise chokolade i denne måned, bare sådan ligesom for lige at komme lidt tilbage i balance. Kun når vi var ude, gjaldt reglerne ikke så til fødselsdagen måtte vi godt få dessert (hvor der altså både var brownie og is). Måske tænker i at brownie jo ikke er chokolade, det er jo kage, men altså, der er jo chokolade i, så den kan jeg ikke snige mig udenom. hehe øv.

Da klokken nærmede sig 4 og festen så småt var slut, kunne jeg ikke dy mig fra at spørge én fra køkkenet om hun måske ikke havde lidt brownie til overs. Jeg er typen, der altid skal have lidt at spise inden jeg går i seng, hvis jeg har været i byen, og tanken om at kunne spise et stykke brownie inden vi hoppede i seng var simpelthen for fristende. Jeg havde alle de gode undskyldninger, vendinger og forklaringer på hvorfor jeg godt måtte spise mere brownie. Så mange at jeg var helt stolt af mig selv og gladeligt viste min kagefangst frem til Jesper og hans mor. 4 små stykker brownie og her snakker vi altså 4x4x4 cm. Ja, jeg har sku' styr på min brownie.

Nå, men mit lille slip, led jo så til at vi sagde fair nok "we made it this far" og Jesper så også fortjente at synde lidt. Så der var altså Ben & Jerry's til dessert, i mandags tror jeg, mens vi så første afsnit af den nye sæson af Westworld. men det var så også det og nu er vi jo i maj lige om lidt, så jeg syntes faktisk vi har klaret det ganske fint.

Anyways, så er vi også gået i gang med Matador. Jeg bilder mig selv ind at jeg minder lidt om Elisabeth, men måske er der også lidt Vicki i mig (det siger Jesper) men jeg kunne nu også godt se mig selv som en Dr. Hansen (mest fordi jeg altid har været Egon (Olsen banden) i min søskende flok).

De næste par dage kommer til at gå med eksamensforberedelse, lidt arbejde i morgen og så skal jeg op til eksamen på fredag. Søndag skal jeg til et arrangement i forbindelsen med min praktik. En bogreception og ja så er praktikken i gang.

Jeg håber i får en skønne, skøn søndag. Klem fra mig.

Det har jeg lyttet til:

A Little Respect - Erasure

Det har jeg set:

Ryan Reynolds & Jake Gyllehal - Wired Autocomplete

#søndagssnak #søndag #weekend #søndassnak32 #hverdag

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle