Søndagssnak #31


Hej verden.

Jeg føler mig ubetydeligt lille i dag. Universet virker så fandens stort og min plads i den virker lidt uklar. Jeg tror muligvis det er konsekvenserne efter en nat i byen og den sene sengetid. Til trods for at jeg ikke fik meget at drikke, så gør det noget ved mig at jeg kommer sent i seng. Kombineret med et par dage uden et egentligt formål, andet end bare at være til, kan jeg godt blive lidt kulret i hovedet.

Hvis der går for lang tid uden at jeg laver noget "praktisk" kan jeg godt få lidt dårlig samvittighed, især når nu jeg ved, at min eksamen venter lige rundt om hjørnet og at jeg sagtens kunne give mig i kast med noget praktikrelateret også.

Fredag var jeg forbi Emma til en lille snak om hvad der skal ske når jeg starter i praktik. Det var både surrealistisk og vildt fedt. Tænk sig en gang, nu sker det snart. Så kørte vi til Esbjerg, Jesper og jeg, og her har vi så været hele weekenden. Min computer har ikke været fremme siden fredag morgen og det føltes helt mærkeligt at sidde med den her til formiddag. Tænk sig en gang at jeg kan have det sådan efter kun to dage. Måske skulle jeg prøve at pakke computeren lidt væk til sommer, i løbet af ferien.

Jeg sidder i sengen inde på, hvad der efterhånden er et ret velkendt gæsteværelse. Vi har trods alt været hjemme hos Jespers forældre sammen et par gangen nu og det begynder at føles helt rart og knapt så nervepirrende. Jeg er ikke så godt til det der med at lade som om man er hjemme, for det er man jo ikke og jeg kan ikke undgå at gå lidt på listetæer. Heldigvis er jeg ved at føle mig bedre tilpas og jeg kan være mere fri, og mig selv. Jeg pakker endda mit løbetøj, så jeg kan løbe mig en tur, mens de andre sover.

Igår morges kom jeg tilbage fra min løbetur og der var allerede kaffe og morgenmad på bordet, så jeg kunne faktisk bare hoppe i bad og så sætte mig til bords. Det er altså en luksus jeg ikke er vant til, men gerne tager imod, for en stund.

Og som vejret da arter sig. Også her i Esbjerg. Det er altså en fornøjelse at komme ud og løbe i det vejr, især når der kun er små 2 kilometer til vandet.(min flotte fyr, i hans forældres fine baghave)

Uheldigvis vågnede jeg så op til en lidt øv-agtig besked fra en underviser. Der var noget mig og min gruppe havde glemt at sende med i en mail i fredags, i forbindelse med et projekt i næste uge og det efterlod hende med lidt ekstra arbejde. Og her gik jeg ellers lige og troede at vi havde så fint styr på det hele... og bum, det havde vi så ikke. Helt stolt var jeg ikke i det øjeblik, men der røg en undskyld-mail retur og så må vi lige stramme os an. på selve projekt-dagen. Mon ikke det nok skal gå så. For fanden, sådan noget sker jo.

Nu kan jeg mærke at min mave skriger på mad, og jeg kan høre Jespers mor i køkkenet, så jeg tror jeg vil puffe lidt til Jesper og se om ikke jeg kan hive ham ud af sengen, så vi kan komme op og i gang.

Jeg håber i har haft en dejlig weekend? Jeg kan lige forestille mig hvordan folk tilbringer sådan en solskinsrig weekend. Især hjemme i aarhus :-D

Det har jeg lyttet til:

Song like you - Bea Miller

Det har jeg set:

Emma Martiny's seneste vlog

#søndagssnak #søndag #weekend

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle