Søndagssnak #30


God formiddag venner.

Hvad skal der ske i dag?

Jeg har ikke selv de store planer, kun nogle småting der skal krydses af listen. Tempoet er skruet ret langt ned disse dage fordi jeg gerne vil give min eksamen fuld fokus. Derudover venter der en praktikperiode lige om hjørnet, som jeg både ser rigtig meget frem til, men også er lidt nervøs for.

Denne uge har især været præget af den synopse jeg har deadline på i morgen. Jeg mangler lige en sidste gennemlæsning og så er den sådan set klar til at blive sendt afsted. Jeg tror det skal fejres med et lille glas hvidvin.

Mandag stod jeg op og tog over til min gode veninde Maria. Vi snakkede, drak kaffe og skrev opgaver. Jeg arbejdede på min synopse og hun arbejdede på sin pre-bachelor opgave.

Onsdag var vejret helt fantastisk og efter at have brugt hele morgenen og lidt af formiddagen på at nå en god del af min synopse, hoppede jeg i løbeskoene og tog mig en god lang løbetur. 11 km blev det til. Hele vejen ned til tangkroen og op langs mindeparken. Jeg havde gået med sådan en følelse i kroppen af at jeg trængte til at komme ned til vandet, så jeg løb simpelthen bare derned og nød synet langs strandvejen indtil jeg drejede af og fortsatte op af Carl Nielsens Vej.

Torsdag skulle jeg møde på Campus C i Ceresbyen, da vi har et samarbejde kørende med nogle fra læreruddannelse. Vi skal overtage en folkeskole for en dag og holde sådan en temadag med fokus på fysisk aktivitet og mad. Så det brugte vi et par timer på at forberede om torsdagen i små grupper.

Fredag tog jeg forgæves op på campus. Vores timer var blevet aflyst, men den besked var åbenbart tikket ind på studienet, efter at jeg var hoppet på bussen. Helt forgæves var det nu alligevel ikke, for jeg fik læst en del i bussen, finpudset min synopse oppe på skolen og skrevet dette indlæg.

Lørdagen gik med bare at være til. I hvertfald om formiddagen. Jesper hentede bananer og havredrik i Spar og så lavede jeg kaffe og bagt havregrød. Det er lidt blevet en fast ting i weekenderne. En ret dejlig vane syntes jeg. Så sidder vi bare der, snakker lidt, spiser lidt, sipper til kaffen, hører måske lidt musik. Resten af dagen gik så med læsning og bachelorskrivning, men om aftenen... Om aftenen satte vi Godfather 2 på, så den kan også endelig krydses af listen. Jeg vil egentlig gerne knytte mig til fanskaren for to'eren var ret god, især de scener hvor vi får et indblik i den unge Vito Corleones liv, men ellers sagde de mig ikke det helt store. Jeg tænker, det er fordi der ikke er synderligt meget jeg kan relatere til i de film og jeg forstår mig slet overhovedet ikke på gangstermiljøet. Ikke desto mindre er jeg glad for at have fået dem set og kunne nok godt forestille mig at se dem igen.


Det har jeg lyttet til:

Bad Intentions - Niykee Heaton

Det har jeg set:

Vegan Falafel Protein Bowl

Det har jeg læst:

Et debatindlæg om madspild.

En tegneserie om "toxic masculinity".

#søndagssnak #søndag #weekend

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle