Søndagssnak #3


Godmorgen.


Ih jeg syntes sidste weekend er længe væk. I kender vel følelsen af at en uge er gået hurtigt? Ja sådan har jeg det altså overhovedet ikke i dag. Sidste weekend føles mere end en uge væk, men jeg ved egentlig ikke hvorfor, for det er ikke fordi jeg sådan har savnet at have weekend. Jeg havde mine sidste undervisningstimer for 5. semester i tirsdags og har været rimelig fri siden.


Måske er det manglen på aktivitet der har fået dagene til at synes længere. Onsdag sad jeg hjemme og arbejdede indtil jeg ved 14 tiden, gik op på universitetet for at tage imod Jesper efter hans eksamen. Vi fejrede med et stykke kage og gik så hver til sit. Jesper i baren med nogle studiekammerater og jeg til netværksmøde på Moesgaard.


Torsdag lagde vi den lette faste på hylden. Det havde vi bare brug for, selvom vi ellers prøvede at få det til at passe. Vi havde lidt forskellige planer i løbet af ugen vi bare ikke rigtig kunne eller havde lyst til at planlægge udenom, så vi nøjedes med den ene fastedag, om mandagen. Det var helt okay, men lidt mærkeligt. Istedet hyggede vi ved morgenbordet med bagt havregrød og kaffe og snakkede lidt om indretningen i lejligheden. Bagefter tog vi på Aros og så stort set alt hvad der var. På vejen hjem samlede vi en fastelavnsbolle op fra Briancon og tog med hjem. Jeg arbejdede i et par timer til vi igen skulle ud af døren, for at tage bussen hjem til min far, der havde inviteret til aftensmad.


Fredag startede vi dagen ud, med at rydde op, gøre rent og rette lidt småting rundt omkring i lejligheden. Badeværelset trængte til en hurtig omgang og vi havde nogle huller der skulle dækkes. Min mor svingede forbi med lidt kontorforsyninger omkring middag, jeg handlede ind efterfølgende og da min veninde Maria kom forbi ved 14 tiden, stod jeg i køkkenet og gjorde mad klar til om aftenen. Resten af pigerne fra vores gymnasiegruppe, kom hjem til mig, hvor vi spiste og drak, til vi tog til gammel-elevfest på Katedralskolen. Jeg var hjemme igen lidt over midnat hvor jeg krøllede mig sammen på sofaen med lidt pastarester og et afsnit af Gilmore Girls.


Lørdag morgen sov jeg til ca. 9, hoppede i bad og gik en god lang tur til Langenæs hvor jeg fik en kop kaffe på Lagkagehuset. Jeg satte mig ned med en bog og læste og drak til koppen var tom og så gik jeg hjem igen, men over ringgadebroen. Jeg tænkte at den nok bød på en fin udsigt over Aarhus.Som i kan se, var udsigten ikke helt dårlig, men Aarhus var lidt forsvundet i tågen. Jeg gik sådan og håbede, at sneen ville blive liggende til i dag, så vi kunne løbe i snevejr til Vinterløbet. Det havde været hyggeligt.


Om halvanden times tid kommer min mor her forbi og så er det afsted til det 1. af 4 vinterløb. Vi har pakket svømmetøjet også, så vi kan tage en dukkert på Frederiksbjerg, hvis vi er i humør efter løbet. Det er trods alt vores søndagstradition.


Hvad har i af planer denne søndag? sofahygge, familiebesøg, eller måske lektielæsning? uanset hvad valget falder på, håber jeg i får en dejlig dag.


Søndagsklem, Katrine#søndagssnak2019 #vinterløbene2019 #aarhusmotion

Seneste blogindlæg

Se alle