Søndagssnak #29


Hej med jer.

Her på Ravnsbjerg skinner solen og fuglene synger. Luften er lidt kølig, men samtidig lun og så dufter her så skønt af forår. Nøhj hvor gør det godt. Som om forårsvejret smitter af på mig og værner om mig, helt ind til benet.

Kaffen er også snart klar, så noget tyder på, at det måske godt kunne gå hen og blive en ok dag. Jeg er ellers ikke helt på toppen, men jeg finder at når jeg har det sådan, så hjælper det at jeg fokuserer på de her lidt små ting, såsom det gode vejr, og lydene der vidner om foråret, en simpel kop kaffe og at kunne skrive fra sengen.

Jeg vågnede ret tidligt i morges, så jeg fandt computeren frem, listede et par earplugs i ørene og forsvant ind i Marveluniverset, mens Jesper boblede endnu et par timer. Valget faldt på Dr. Strange. Jeg følte mig endelig klar til at give den film endnu en chance, for første gang jeg så filmen kunne jeg ikke helt acceptere universets præmisser, men i dag gik det helt fint.

For de af jer der ikke er bekendt med Dr. Strange så er han en slags moderne troldmand, der kan nogle ret heftige ting såsom at spole frem og tilbage i tidens gang. Hvilken vild evne at besidde. Der er sikkert mange af os, der ville ønske vi kunne gøre nogle af fortidens ting om, men man ved jo aldrig om nutiden så ville se anderledes ud, hvis man rent faktisk kunne gør de enkelte ting om. Og hvis den gjorde, ville man så overhovedet gøre det?


Ugen her er suset lidt af sted syntes jeg. wuptiduu og så blev det søndag. Den har ellers været ganske fin, selvom jeg har været i et lidt funky humør.

Mandag var sådan ret stille og rolig, med lektielæsning, lidt træning, langsommelighed ( = en masse tænkning) og nem aftensmad. Tirsdag havde jeg et par timer på studiet, efterfulgt af læsning og så delte jeg min April Spotify Playliste, som er blevet ret godt, hvis jeg selv skal sige det. Den får mig i hvertfald i godt humør, hvilket jo næsten er det vigtigste og så er den ret forårs og solskinsagtig også.

Onsdag bød på mere undervisning. En lidt tung omgang, men vejret var ret fint, så jeg cyklede til og fra campus. Resten af dagen, inden aftensmad og kravle-under-dynen tid blev brugt på at læse lidt op på det basale omkring vitaminer og deres optagelse i kroppen. Torsdag var en undervisningsfri dag og jeg brugte den på en masse praktisk: god morgenmad, træning, vasketøj, gaveindkøb etc. Om aftenen var vi så i rosenteatret og se Svend, Knud og Valdemar. Det var virkelig morsomt og gav de dejligste grin, så det kan jeg varmt anbefale og for kun 50 kr. billetten er det virkelig godt givet ud. I kan tjekke det ud her, hvis i har lyst.

Fredag dedikerede Jesper og jeg til hinanden og morgenen blev brugt på kaffe, bagt havregrød og snak om fremtiden, hvorefter vi kørte ud på himmelbjerget og gik rundt, mærkede vinden, solen og naturen. Det er virkelig balsam for sjælen. Det kunne stadig mærkes selv dagen efter. Resten af dagen blev brugt på en god blanding mellem læsning for hyggens skyld og studierelateret læsning.

Lørdag gik turen så til Slagelse for at fejre fødselsdag, Her måtte vi (Jesper og jeg) løsne reglerne for vores lille april-deal om is og chokolade en smule og bare nyde den serverede dessert: En nøddekurv med 2 kugler af is, vanilje og sorbet, og et stykke brownie til. Mums.

Hvad med jer? Hvordan har jeres uge set ud? Måske har i fået nydt lidt af det gode vejr?

Det har jeg lyttet til:

The Times They Are A-Changin' - Bob Dylan

Det har jeg set:

Can We Really Stop Terror? - Russel Brand - Under The Skin - Ep. 01

Det har jeg læst:

Artikel i The Guardian - Russell Brand: ‘I was a needy person. I'm less mad now

#søndagssnak #søndag #weekend

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle