Søndagssnak #28


Hejsa folkens, så er endnu en søndag over os.

Jeg sidder egentlig lige og prøver at komme ordentlig i gang med eksamensforberedelserne. Jeg har en synopse der skal afleveres her den 16. og sidst på måneden får vi udleveret nogle cases der skal arbejdes på til den mundtlige eksamen i begyndelsen af maj.

Påskeferien er så godt som slut, selvom vi jo lige skal have mandagen med, men ellers kan jeg se frem til undervisning fra på tirsdag af. Jeg kan godt mærke at eksamen nærmer sig, det kan mærkes i hele kroppen, især i hovedet. Til trods for det har jeg nu haft en rigtig-god påskeuge, der har budt på både lidt afslapning, familietid og studierelaterede ting.

Tirsdag, spiste jeg brunch på Café Folkeven med nogle af mine bedste veninder, som jeg har kendt, lige siden gymnasietiden. Det er altid dejligt at ses med dem og høre hvordan tilværelse står til og så er Café Folkeven jo et skønt sted. Ikke så stort, men et hyggeligt og meget afslappet sted der bager de skønneste boller.

Onsdag startede som mange andre dage, med træning på kollegiet. Herefter hoppede jeg i bad og kørte i IKEA med Jesper, hvor vi hentede et par småting til Jespers søster og købte en ekstra dyne (+ betræk) ned til Jespers værelse. Selvom det virker meget romantisk at dele dyne, så er det nu bare lækrest at have hver sin. (jeg tror i virkeligheden, at Jesper er træt af at jeg stjæler hans i søvne). Om eftermiddagen kørte jeg til Viborg for at hygge med min søster. Vi snakkede, spiste aftensmad og så Breaking Bad. Hun har desuden fået den sødeste lille kælepot af en kat, der også fik lidt opmærksomhed. Fra Viborg kørte jeg til Ugelbølle og sov hos min mor. Onsdag var faktisk også mig og Jespers 1 års dag for vores første date (altså ikke for hvor længe vi officielt har været kærester). Samme dag sidste år, skinnede solen og vi kunne sidde udenfor og drikke kaffe. Hvilket vi gjorde, i fire hele timer.

Vi (min mor og jeg) brugte torsdag morgen på snak og kaffe inden jeg kørte hjem til Aarhus og så mod Esbjerg med Jesper. Torsdag eftermiddag brugt vi hos Jespers søster, hendes kæreste og deres datter Iben. Hun er simpelthen så kær og har næsten lært at gå. Nogle gange skal hun lige have én eller noget at holde ved, men så suser hun også afsted. Om aftenen var der ren kærestehygge med rødvin og spabad - både den bedste og værste kombi. Jeg blev simpelthen så træt.

Fredag var vi både til påskefrokost/fødselsdag og så en kombifødselsdag om aftenen, der bød på livemusik (fødsesldagsmenneskerne+gæster der spillede lidt), øl, beerpong turnering og godt med saltstænger.

Lørdag kunne vi så fejre Jespers mors fødselsdag med fælles morgenmad, lidt shopping i Esbjerg og så aftensmad på Hav & Bøf. Alt i alt en ret fin uge, syntes jeg, dog ikke så påskepræget, heller ikke hvad angår chokolade. As of today er det faktisk også slut med chokolade, i hvertfald for en måneds tid. Jeg har lavet en aftale med Jesper: først og fremmest vil vi prøve at leve udelukkende på SU'en denne måned, ikke noget med at bruge af opsparing eller penge fra tidligere jobs (ingen af os arbejder lige nu, men vi har begge gjort). Derudover er der for mit vedkommende ingen chokolade og for Jespers ingen Ben & Jerrys. Det virker måske lidt fjollet, men der er lidt sjovt at blive udfordret, især på noget så simpelt, men som man måske egentlig gør meget. Stay tuned...

Håber i har haft en dejlig påske-uge, ellers vil jeg bare ønske jer en dejlig søndag og skøn mandag også.

Det har jeg hørt:

Theory of a Deadman og Papa Roach

Det har jeg set:

Deadpool 2 - The Trailer

Det har jeg læst:

The Last Conversation You'll Ever Need to Have About Eating Right

#søndag #weekend #påske #søndagssnak

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle