Søndagssnak #27


Godmorgen venner <3 Har i haft en god uge? og en god weekend?

Klokken nærmer sig 10 og jeg har sat mig godt tilrette i sengen for at skrive indlægget her, inden jeg går videre i dagens tekst. Vi var nede og høre livemusik i kollegiebaren i går, så hovederne er måske en smule ømme i dag. Jeg er lidt en svagdrikker (og stolt af det) så der skal ikke så meget til at få mig i godt humør. Jeg holder mig faktisk helst ved en enkelt, men det er også mere den sene sengetid der sætter sine spor dagen efter. Jeg har dog allieret mig med en stor flaske vand og Jesper får lige lov at sove den ud, et par timer endnu og så drager vi mod Ugelbølle. Mor bager nemlig boller, hvor heldig har man lov at være :-D

Jeg er gået på påskeferie og selvom jeg ikke kan se mig selv helt fri for at stikke hovedet i bøgerne, så er det nu alligevel dejligt at jeg ikke skal bekymre mig om undervisning de næste par dage. Jeg har noteret mig nogle ting der skal læses op på og så har jeg en synopse, der skal skrives, men lidt ferieaktiviteter er der også på programmet.

De seneste uger, er jeg desværre blevet lidt dårlig til at få noteret hvad jeg går og laver, som dagene skriver frem. Oftest får jeg skrevet et par stikord ned for mandag og tirsdag, men resten af ugens dage står tomme. Jeg må se at komme 'back on track' for jeg er simpelthen ikke så god til at huske, hvad jeg render og laver.

Disse dage sker der nu heller det store. Det hele kører måske lidt på rutinen, med nogle små finurligheder ind i mellem. Da solen skinnede i mandags og alt var lidt forårsagtigt, gik jeg mig en tur og senere lagde jeg neglelak i den fineste orangelige farve. Det er en ny fra Essie, som jeg er ret glad for. Passer perfekt til forår og sommer. Tirsdag bød også på solskinsvejr så jeg cyklede til og fra campus.

Ellers har ugen som sagt været præget af rutine: træning, madlavning, læsning, netflix, blogging og surfen på nettet (siger man egentlig stadig det?). Heldigvis er jeg ufatteligt glad for hverdagen, så jeg klager bestemt ikke. Allerede torsdag gik jeg faktisk på ferie og det fejrede vi da også med lidt lækkert fra den græske deli i Kvickly og et glas vin efterfulgt af et par hyggelige timer på Natteravnen (ja det hedder baren her på kollegiet).

Det var vist hvad jeg havde for i dag. Så vil jeg runde af og smutter over på youtube, hvor der venter en ny vlog, fra Negin Mirsalehi. Juhuuu... :-D

Kan i ha' en fantastisk søndag!


Billede fra min solskinstur i mandags.

I dag lytter jeg til: Queen

I dag ser jeg: Vlog 45: No time for romance - Paris Fashion Week

#weekend #søndagssnak #søndag #queen

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle