Søndagssnak #26


Godmorgen venner & dejlig søndag til jer.

Jeg sidder her med en matchabowl og en frisk kop kaffe, klar til at opdaterer jer på ugen der er gået.

Lidt ligesom sidste uge, har denne også været noget sparsommelig på studieaktivitet. I løbet af de seneste par uger har der ikke været meget undervisning i det hele taget. Det er lidt af en kontrast til sidste semester, der ellers bød på så rigeligt.

Til gengæld har jeg forsøgt at veje det op med at være produktiv på andre fronter og genlæse lidt fra tidligere semestre. Mandag morgen havde jeg boremaskine og vaterpas fremme og fik endelig hængt hylde nr. 2 op, som i også kunne se på instagram. Det ser så fint ud med planter på stribe og en række bøger også.

Tirsdag delte jeg et indlæg om sundhed med mit studie og den Nationale Sundhedsprofil som omdrejningspunkt.

Onsdag genlæste jeg denne fine artikel, der snart er et år gammel. Jeg har prøvet en del opskrifter fra valdemarsro.dk og for mig er en artikel som den, nok lidt en lille motivationskilde til bare at gøre det jeg rigtig gerne vil, også med bloggen her. Onsdag var jeg også forbi frisøren og det er faktisk også næsten et år siden jeg sidst var det. Nøøhj det var tiltrængt. Om aftenen var jeg til foredrag med Anette Harbech Olesen i Illums Bolighus sammen med min mor. Vi fik aftensmad fra Greenilicious, mangosmoothies, masser af grøn juice og en lille smule chokolade ;-)

Torsdag var der vingummi på menuen og jeg delte dette (jeg tester) indlæg om en nye vegansk vingummi variant jeg har fundet i føtex. Jeg havde også min tredje og sidste konsultation med min testklient i forbindelse med mit studie og på vej hjem fra campus, samlede jeg min pakke fra iHerb op.

Fredag skulle jeg op på campus til undervisning. Vi havde bl.a. et oplæg med en psykolog, der er specialiseret i behandling af folk med alkoholproblemer. Senere stod den på træning og aftenen blev primært brugt i køkkenet nede på Jespers gang med vin, kagebagning (og spisning) og The Prestige (filmen om to meget dedikerede tryllekunstnere, med Christian Bale og Hugh Jackman i hovedrollerne)

Lørdag var rimelig stille og rolig. Jeg stod op og lavede kaffe og en matchabowl, som jeg indtog ved computeren, hvor jeg skiftevist læste til studiet, skrev lidt her på bloggen og fandt inspiration på pinterest. Lidt over middag gik jeg ned og trænede sammen med Jesper og vi fejrede en succesfuld træning med lidt rester af fredagens kage, mens vi så live korsang nede fra Dokk1. Er der nogle af jer der også så det? eller måske endda var dernede?

I dag skal vi på jagt efter en fødselsdagsgave til Jespers forældre, spise aftensmad hos min far og forhåbentlig bliver der plads til lidt læsning og en omgang træning indimellem de to. Hvad har i af planer i dag? Skal i bare flade ud? eller er der måske en lille tjekliste der kan krydses af? Uanset, håber jeg i får en skøn dag :-)

Dagens sang: Er virkelig skøn & kommet på April Spotify playlisten...

Taylor Swift - Delicate


Dagens video: Er nice, fordi det er Bruce Willis...

Bruce Willis Answers the Web's Most Searched Questions

#weekend #søndag #søndagssnak

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle