Søndagssnak #25


Hej med jer, mine lydløse læsere ;-) Står det godt til? har i haft en god weekend so far?

Her går det fint, jeg har nydt min gode veninde Camilla's selskab og skriver faktisk til jer fra den fine lejlighed hun bor i, mens hun er i praktik her i København. Så ja, jeg er altså i København. Inden længe vender jeg dog snuden hjem mod Aarhus igen, så det har kun været et ganske kort visit.

Det er ret hyggeligt når jeg ind i mellem skriver, ugens mest faste indlæg, fra nogle andre omgivelser end de sædvanlige, som jo nok må være mit kollegieværelse hjemme i Viby. Tidligere har jeg skrevet til jer både fra Café Folkeven og fra min mor i Ugelbølle.

Jeg skal med Flixbussen 13.15, men jeg syntes ligesom at dagens indlæg skulle afsted, mens jeg sidder her i København.

Denne uge har været meget sparsommelig, hvad angår studieaktivitet. Til gengæld har jeg haft min 2. klientsamtale, med samme klient godt nok, men det er stadig meget nyt og jeg syntes også stadig det er lidt nervepirrende.

Tirsdag var jeg i biografen med Jesper. Vi tog i Nordisk Film, den ved siden af Netto, og så The Shape of Water. Sikke en fantastisk film, meen jeg er stadig splittet mellem dén og Three Bilboards(…) som min egen Oscarfavorit.

Fredag tog mig og en veninde i Billig Blomst i Tilst og jeg kom hjem med to fine planter bl.a en gang pletter i luften (som den åbenbart hedder). Jeg tænker at lave en update inden længe, på hele min plantesituation. Kunne det være interessant måske?

Lørdag var en rigtig spisedag, vi spiste frokost på Paleo, fik vegansk is fra Nicecreamcopenhagen og spise vegansk aftensmad på Café N. En helt perfekt lørdag hvis du spørger mig :-D


(Vegedeller med salat og fritter på café N)


Når jeg engang er hjemme igen, her til aften, tror jeg det bliver noget med at lave en kop te, tænde et par stearinlys og så hygge med lidt læsning til næste uges undervisning. Jeg har undervisning mandag allerede og jeg skulle helst gerne være forberedt ;-)

Nu vil jeg smutte ud og nyde min venindes selskab og lidt mere af København inden turen går hjem til Aarhus.

Rigtig dejlig søndag til jer.

Dagens sang:

Daft Pretty Boys - Bad Suns

#søndag #søndagssnak #weekend #københavn

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle