Søndagssnak #24Så er det blevet tid til endnu en søndagssnak. Månedens første.

Denne uge har budt på et lidt pakket program. Der har været meget at se til. Mit studie og bloggen har især haft høj prioritet, men én af ugens højdepunkter var middag på Le Basilic med mine skønne udvalgskolleger. Jeg har også haft min aller første klient-samtale - en virkelig interessant oplevelse. Trænet har jeg naturligvis også og i torsdags tilbagelagde jeg (i løb) en del flere km end jeg har gjort i rigtig lang tid. Det er jeg stadig høj på!

Det er super dejligt, at jeg kan se, mine indlæg bliver læst - eller at i, ihvertfald kigger forbi ;-) Det gør mig glad og jeg håber i har lyst til at blive ved.

Torsdag morgen og formiddag blev brugt på at færdigredigere dette indlæg. Lige over middag havde jeg et par undervisningstimer i faget Physical Activity, hvor vi bl.a. skulle sammensætte et (hypotetisk) træningsforløb for en gruppe mennesker. Det er så dejligt at komme i gang med noget mere praktisk på studiet, jeg begynder, i langt højere grad, virkelig at kunne fornemme hvad vores evner kan bruges til. Om eftermiddagen, kom jeg lidt ned i gear sammen med Jesper (vi er netop gået i gang med 4. sæson af SATC) inden jeg hoppede på løbebåndet nede i træningsrummet på kollegiet.

Fredag endte med at blive en meget lang dag. Jeg var tidligt oppe (kl. 05.00), brugte morgenen på at læse inden jeg tog til undervisning på campus. Efter undervisning havde jeg min første klient-samtale og så hoppede jeg på bussen mod Hornslet. her blev jeg samlet op af min mor og sammen kørte vi videre mod Viborg, hvor vi gav min lillesøster en hånd med at flytte. Da jeg endelig kunne kravle under dynen sammen med jesper var klokken lige omkring 01.00.

I kan nok forestille jer, at det var meget tiltrængt med en knap så pakket lørdag. Dagen blev derfor brugt på en kærestedate på Streetfood (vi delte den lækreste cheesecake med karamel), hverdagsindkøb med en god veninde og lidt praktisk arbejde på computeren mens Deadpool kørte på tv'et og med en pose Katjes ved hånden.

Søndagen er blevet skudt i gang med lidt billedeskydning til bloggen og om lidt er der kaffe. Har i haft en god uge?

Ting jeg glæder mig til i næste uge:

... at skulle besøge et sundhedscenter med studiet.

... foredrag med Tim Vladivir.

... 2. samtale med min første klient.

... af få skabt et ordentlig overblik over denne måned.

... tage billeder til bloggen.

Dagens sang: kan nydes til kaffen...

Zou Bisou Bisou

Dagens video: Jeg elsker at kigge interviews på youtube og dette med Russel Brand er simpelthen så sjovt...

Rock of ages interview with russel Brand

#weekend #søndag #søndagssnak

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle