Søndagssnak #23


Hejsa alle sammen.

Idag skriver jeg til jer fra Café Folkeven. Jeg er lige kommet fra yoga og planen var egentlig at jeg skulle mødes med en veninde på The Lazy Wombat, inden vi skulle videre til noget studierelateret, men der var simpelthen fyldt op her til formiddag, og så blev det Café Folkeven istedet. Det er også helt fint, jeg holder meget af Café folkeven.

I denne uge har jeg været ret beskæftiget, men jeg føler jeg har haft et godt overblik selvom jeg fik forvekslet min lørdag morgen, med søndag - hvilket jo egentlig ikke er så slemt. Det er næsten ligesom at have fået en ekstra dag i ugen.

Noget der har været rigtig vigtigt for mig i denne uge, var at være en lille smule aktiv, hver dag. Så hver morgen (bortset fra i dag, hvor den har stået på yoga) har jeg været i træningsrummet på kollegiet. Det har virkelig været skønt og jeg kan godt mærke en forskel i min krop.

Denne uge har, uden det var min intention, faktisk også stået lidt i seriernes tegn. Jeg blev færdig med første sæson af The Handmaids Tale i tirsdags, så jeg gik i gang med at gense Big Little Lie's (som jeg faktisk også er blevet færdig med igen). Begge serier er virkelig fantastiske og nu er jeg gået i gang med en helt ny serie, der lige er kommet på HBO. Den hedder Here and Now og virker lovende. Apropos tirsdag, så delte jeg også en opskrift på den lækreste omgang bagt havregrød, som jeg også lavede her i weekenden, bare med kokos og blåbær. Det var virkelig også lækkert.

Studiet er ikke blevet nedprioriteret. Jeg har været til både undervisning på campus og haft bøgerne fremme hjemme på kollegiet. Har jeg fortalt jer at jeg har fået en praktikplads? Det har jeg, og jeg er SÅ glad. Først og fremmest var det lidt et long-shot og jeg var totalt klar på at få et nej, men jeg fik et ja og til maj skal jeg i praktik hos Emma Martiny. Hun er blogger, kogebogsforfatter og meget mere, bosat her i Aarhus - så jeg skal altså ikke til københavn, som jeg ellers havde snakket om. Ih det bliver bare spændende. Jeg har virkelig sommerfugle i maven, men på den gode måde.

Weekenden har stået i familiens tegn. Fredag aften var der familiemiddag hos min mor og lørdag fejrede vi min far der fylder år her den 1. marts.


Let morgenmad på Café folkeven

Ting jeg glæder mig til i næste uge:

... mit første møde med min aller første klient.

... at fordybe mig lidt i studiet.

... at lære mine udvalgkolleger bedre at kende.

... forhåbentlig at blive færdig med En ny jord af Echart tolle. Den er virkelig god, men lidt hård at komme igennem.

Dagens sang: er et gensyn med The King of Rock 'n' Roll...

Pocket full of Rainbows - Elvis Presley

Dagens video: byder på mere Elvis...

Elvis Presley Suspicious Minds Live in Las Vegas

#søndag #søndagssnak #weekend

Borggade 6k
8000 Aarhus
24 52 26 41
CVR: 39977125
  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle